پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۱:۰۱

رئیس کل دادگستری استان زنجان خبر داد:

اجرای محورهای گام دوم انقلاب با تمام توان در دادگستری زنجان

اجرای محورهای گام دوم انقلاب با تمام توان در دادگستری زنجان

زنجان-رئیس کل دادگستری استان زنجان گفت: اجرای محورهای گام دوم انقلاب با تمام توان در دادگستری استان محقق می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی دادگستری استان، حجت‌الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی در دیدار با ائمه جمعه استان، از حمایت‌های معنوی ائمه جمعه از دستگاه قضائی استان زنجان تقدیر کرد و افزود: دستگاه قضائی نیازمند حمایت‌های ارزشمند همه علما، خصوصاً ائمه جمعه در انجام وظایف و اجرای عدالت در جامعه است.

وی بابیان اینکه بروز برخی مشکلات و همچنین زمینه تشکیل پرونده‌ها در محاکم متأثر از مسائل فرهنگی، سبک زندگی و معاشرت مردم است، اظهار کرد: تبیین و آگاهی مردم به مسائل فرهنگی و آشنایی با سبک زندگی نیازمند شتاب بیشتری است که نقش ائمه جمعه در این میان مهم و اثرگذار است.

رئیس‌کل دادگستری استان زنجان گفت: اجرای محورهای گام دوم انقلاب با جدیت و تمام توان در همه حوزه‌های دستگاه قضائی استان اجرا خواهد شد و البته اجرای هر کاری سختی خود را دارد، اما به سرانجام رساندن کار سخت با برکت است.

نیارکی با اشاره به انتصاب آیت‌الله رئیسی به ریاست قوه قضائیه و تأکید ایشان بر مبارزه با فساد در کشور، تأکید کرد: دستگاه قضائی استان در راستای اجرای سیاست‌های قوه قضائیه تمام تلاش خود را برای مبارزه با فساد در استان به کار خواهد بست چراکه معتقدیم با تحقق این امر کمک شایانی به اقتصاد کشور رونق تولید خواهد شد.

کد خبر 4586686

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha