پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۴:۴۸

مدیرکل تعزیرات حکومتی اردبیل:

متخلفان عرضه خارج از شبکه نهاده‌های دامی در اردبیل محکوم شدند

متخلفان عرضه خارج از شبکه نهاده‌های دامی در اردبیل محکوم شدند

اردبیل - مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل از صدور حکم قطعی عرضه کنندگان خارج از شبکه نهاده‌های دامی در اردبیل خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی رحیمی آذر ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران از تشکیل سه فقره پرونده عرضه خارج از شبکه نهاده‌های دامی در تعزیرات حکومتی اردبیل خبر داد و افزود: بر اساس گزارش‌های مردمی و بررسی بازرسان صنعت، معدن و تجارت سه فقره پرونده در این خصوص تشکیل شد.

وی افزود: با ارجاع پرونده‌ها موضوع در شعبات مختلف تعزیرات حکومتی استان اردبیل مورد بررسی واقع گردید.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان یادآور شد: با توجه به حجم بالای این نهاده‌های دامی که به مقدار ۲۲۰ هزار و ۴۴۰ کیلوگرم و به ارزش ۱۰ میلیارد و ۳۹۲ میلیون ریال بود و همچنین با توجه به اهمیت موضوع، پرونده‌ها در شعب به صورت ویژه مورد رسیدگی و صدور حکم واقع شد.

رحیمی آذر یادآور شد: با توجه به محتویات پرونده و اخذ آخرین دفاع اتهام انتسابی محرز تشخیص داده شده و متخلفان به پرداخت مبلغ دو میلیارد و ۸۴۵ میلیون ریال جزای نقدی درحق دولت محکوم شدند.

به گفته وی رأی صادره در شعبه تجدیدنظر نیز تأیید و جهت اجرای حکم به واحد اجرای احکام ارسال گردید.

کد خبر 4586994

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha