به گزارش خبرنگار مهر، سعید نمکی چهارشنبه شب در جمع مدیران و معاونین دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به دستاوردهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی در حوزه سلامت ایران، بر توجه به چالشهای آموزشی تاکید کرد.
وی ادامه داد: در حوزه بهداشت نیز باید به آموزش پرداخت، چرا که برای پیشگیری به آموزش نیاز است.
وزیر بهداشت در بخش دیگری از صحبتهای خود به اهمیت ایجاد انگیزه برای جوانان میهن اسلامی برای ماندگاری در کشور اشاره کرد و افزود: آموزش دانشگاهی باید بازنگری شود؛ در حوزههای پژوهشی نیز باید به سویی حرکت کنیم که دستاوردهای پژوهشی، گره گشای روند ارائه خدمت باشد.
وی مدارس را بهترین بُرش اجتماعی خواند که دانش آموزان به عنوان آینده سازان با مهمترین اصول از قبیل تعهد، احترام به حقوق شهروندی و شیوه صحیح زندگی آشنا میشوند.
اهمیت ایجاد شادمانی در جامعه، دیگر محور صحبتهای وزیر بهداشت در جمع مسؤولان ارشد دانشگاه علوم پزشکی شیراز بود.
دکتر نمکی همچنین به موضوع تحول نظام سلامت و دستاوردهای آن از قبیل کاهش پرداخت از جیب مردم، حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج، ماندگاری پزشکان به ویژه در مناطق محروم پرداخت.
وی راه اندازی پرونده الکترونیک سلامت را از دیگر اولویتهای وزارت بهداشت برشمرد و یادآور شد: پزشکی خانواده و سیستم ارجاع باید تقویت شود؛ چرا که هر کشوری در مسیر ترقی به این سو حرکت کرده است.
همچنین در این نشست مسؤولان ارشد دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اولویتهای دانشگاه را در حوزههای مختلف با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در میان گذاشتند.
دکتر «مهرداد شریفی» معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با بیان مهمترین مسائل مالی و بودجه دانشگاه، پیرامون تخصیص اعتبار، رشد اعتبارات سالهای ۹۷ و ۹۸، مقایسه افزایش و کاهش اعتبارات هزینههای عمومی لایحه سال ۹۸ با مصوب و ابلاغیه سال ۹۷، مقایسه اعتبارات مصوب و موردنیاز در سال جدید، اعتبارات تأمین شده از منابع مالی استانی و ملی و درآمدهای اختصاصی دانشگاه پرداخت.
هزینههای مجموعه دانشگاه، گزارش مقایسهای مطالبات به تفکیک بیمهها در سالهای ۹۶ و ۹۷، گزارش مقایسهای بدهیها و تسهیلات دریافتی، گزارش ریز منابع سالهای ۹۶ و ۹۷، گزارش مربوط به نیروهای دانشگاه بر اساس نرم افزار منابع انسانی، میانگین هزینه حقوق و عیدی کارکنان خزانهای و غیرخزانه ای، دیگر محور صحبتهای معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این نشست بود.
دکتر شریفی با بیان اینکه با پیگیریهای انجام شده میزان اعتبارات جاری سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ حدود ۲۸ درصد افزایش پیدا کرده اس، گفت: در راستای مدیریت کاهش هزینهها در سال ۹۷ با برنامههای انجام شده حدود ۲۰۰ میلیارد تومان کاهش هزینهها را در شکلهای مختلف داشتهایم و در سال ۱۳۹۷، ۱۳۷ پروژه عمرانی با هزینه بالغ بر ۹۲ میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: با وجود مسائل مالی موجود، هیچکدام از پروژههای عمرانی دانشگاه متوقف نشده است و در حال حاضر نیز ۱۹۹ پروژه عمرانی در بخشهای مختلف بهداشت، درمان، آموزش و اورژانس در حال اجرا است.
وی اضافه کرد: با پیگیریهای انجام شده میزان پرداخت کارانه پزشکان و با وجود عقب ماندگیهایی که از گذشته داشته نسبت به سال گذشته وضعیت بهتری پیدا امیدواریم طی دو هفته آینده نیز بخش دیگری از مطالبات بازنشستگان دانشگاه پرداخت شود.
دکتر «محمدباقر خسروی» رئیس دانشکده پزشکی نیز با بیان تعداد دانشجویان، به موضوع دستیاران تخصصی، استعدادهای درخشان و بودجههای آموزشی پرداخت.
دکتر «کاملیا ترابی زاده» رئیس دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س) نیز پیرامون تربیت پرستار تخصصی، جایگاه پرستاری و تعداد اعضای هیأت علمی سخن گفت.
صحبتهای دکتر «صدیقه شریف زاده» رئیس دانشکده پیراپزشکی نیز ضمن معرفی بیشتر این دانشکده، به موضوع آموزشهای پیشرفته و رشتههای مختلف پیراپزشکی اختصاص داشت
دکتر «محسن رازقی» رئیس دانشکده علوم توانبخشی، دیگر سخنران این نشست بود که به موضوع تربیت نیروی انسانی، اساتید جوان و نخبههای دانشگاه پرداخت.
دکتر «هاشم منتصری» رئیس دفتر توسعه و حمایت شرکتهای دانش بنیان دانشگاه نیز پیرامون دانشگاههای نسل سوم، راهکارهای توسعه کارآفرینی و آئین نامههای این حوزه سخن گفت و صحبتهای دکتر «سلیمان محمدی سامانی» رئیس دانشکده داروسازی نیز به موضوع پذیرش دانشجو در رشتههای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی، همچنین طرح تحول نظام سلامت اختصاص داشت.
نظر شما