پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ فروردین ۱۳۹۸، ۹:۰۶

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:

اجرای طرح توسعه باغات در ۴۳۰ هکتار از اراضی ملی استان قزوین

اجرای طرح توسعه باغات در ۴۳۰ هکتار از اراضی ملی استان قزوین

قزوین- معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: طرح توسعه باغات در سطح ۴۳۰ هکتار از اراضی ملی استان قزوین اجرا می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید اسماعیلی روز شنبه در جلسه هم اندیشی اجرای طرح توسعه باغ‌های دیم و کشت گیاهان دارویی در اراضی شیبدار که با حضور معاونت فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری، نماینده امور اراضی، مدیران جهاد کشاورزی شهرستانهای تابعه و کارشناسان فنی برگزار شد، اظهار کرد: مقرر شده که این طرح در سطح ۱۰۰ هزار هکتار از اراضی کشور تا سال ۱۴۰۰ اجرا شود که سهم استان قزوین ۴۳۰ هکتار است.

وی افزود: سهم ۵۰ درصدی برای اجرای طرح توسعه باغات در اراضی ملی و دولتی در برش استان در نظرگرفته شده که مکلف به اجرای آن در استان هستیم.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین نیز در این جلسه گفت: در سال گذشته طرح اراضی شیبدار در سطح ۱۵۰ هکتار از اراضی شیبدار کشاورزی استان اجرا شده است.

علی اکبری افزود: در همین راستا سهمیه ۴۳۰ هکتاری برای اجرای این طرح تا پایان سال ۱۴۰۰ تعیین شده که با همکاری ادارات منابع طبیعی و امور اراضی و همچنین تهیه میزان بارش نزولات آسمانی توسط کمیته استانی عملیاتی خواهد شد.

وی تاکید کرد: مدیران جهاد کشاورزی شهرستانهای تابعه باید همه نقاط مستعد مناطق دیم با بارش بالای ۳۰۰ میلیمتر در سال با پتانسیل مناسب را به سازمان اعلام کنند.

طرح توسعه باغات دیم و آبی و کشت گیاهان دارویی در اراضی شیبدار از سال ۹۷ تاکنون ۱۵۰ هکتار از اراضی شیبدار مستعد استان به زیر پوشش این طرح رفته است.

کد خبر 4588926

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha