پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ فروردین ۱۳۹۸، ۱۵:۱۹

رئیس اتاق بازرگانی قزوین:

رونق تولید با اصلاح ساختارها محقق می شود

رونق تولید با اصلاح ساختارها محقق می شود

قزوین- رئیس اتاق بازرگانی استان قزوین گفت: با اصلاح ساختارها در مراحل تولید، کاهش سود بانکی، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و تغییر نگاه مدیران دولتی می توان شعار سال در رونق تولید را محقق کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی بخشنده در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید که روز شنبه در استانداری برگزار شد اظهار داشت: اگر بخواهیم مشکلات تولید را حل کنیم باید دنبال اصلاح ساختارها باشیم و فکر نکنیم فقط با نقدینگی می‌توان مسائل را حل کرد.

رئیس اتاق بازرگانی استان قزوین تصریح کرد: در حمایت از تولید مشکل ساختار اقتصادی است که تولید را غیر سودآور کرده است ولی به اعتقاد ما مشکل مدیریتی داریم که باور ندارند که سود تولید باید در تولید باشد.

وی گفت: با تشکیل کمیته‌های تخصصی می‌توانیم بدرستی مدیریت کنیم و مشکلات را کاهش دهیم و در این میان باید بتوانیم تعهدات واحدها به بانک‌ها را ساماندهی کنیم.

بخشنده اضافه کرد: لازم است از همه ظرفیت بخش خصوصی از جمله اتاق بازرگانی، خانه صنعت، کانون کارفرمایان استفاده کنیم تا واحدهای نیمه تعطیل به چرخه تولید بازگردد.

آهنگریان مسئول کانون کارفرمایان استان قزوین گفت: رئیس جدید سازمان صمت استان قزوین از بدنه تولید است و می‌تواند برای صنعتگران نوید بخش باشد تا مشکلات با سرعت بیشتری حل شود.

وی بیان کرد: اگر نگاه برنامه‌ای داشته باشیم و بخش خصوصی جدی گرفته شود کارها روان تر می‌شود و برای آسیب شناسی مشکلات تولید پیشنهاد می‌شود ستادی تشکیل شود و در جلسات کارشناسی مشخص شود چه دستگاه‌های برای رفع موانع تولید همراهی نکردند و کجا مشکل قوانین و یا مانع اجرایی داشتیم و برای آن تدبیر کنیم.

آهنگریان یادآور شد: بهترین کار این است که از بروز مشکل برای واحدهای صنعتی پیشگیری کنیم و در این شرایط بهتر است سرمایه گذاران جدید را به سمت واحدهای بحرانی هدایت کنیم.

رئیس کانون کارفرمایان استان قزوین بیان کرد: با استفاده از ظرفیت‌های موجود باید به حل مشکلات کمک کنیم و در کنار آن اجرا نشدن مصوبات پیگیری شود.

وی گفت: به عنوان نماینده بخش خصوصی در کانون کارفرمایان آماده همکاری برای شناسایی و حل مشکلات صنعتگران استان هستیم.

کد خبر 4589497

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha