پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ فروردین ۱۳۹۸، ۱۷:۲۰

مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان شرقی:

مودیان همیار با سیل زده‌ها مشمول کسر مالیات می‌شوند

مودیان همیار با سیل زده‌ها مشمول کسر مالیات می‌شوند

تبریز- مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان شرقی گفت: وجوه پرداختی برای کمک به آسیب دیدگان حادثه سیل از درآمد مشمول مالیات، قابل کسر است.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی این اداره کل، غلامرضا شریفی با اظهار همدردی با حادثه دیدگان سیل‌های اخیر در کشور گفت: براساس مصوبه هیأت وزیران، وجوه پرداختی برای کمک به آسیب دیدگان حادثه سیل اخیر در برخی مناطق کشور از جمله استان‌های گلستان، مازندران، فارس و سایر مناطق سیل زده به حساب‌های اعلامی بنیاد مسکن، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، سازمان بهزیستی کشور و کمیته امداد امام خمینی (ره) از درآمد مشمول مالیات عملکرد سال ۱۳۹۸، منبعی که مودی انتخاب کند، قابل کسر خواهد بود.

وی به مشارکت همکاران اداره کل امور مالیاتی استان در کمک به سیل زدگان اشاره کرد و افزود: همکاران مالیاتی استان با اختصاص یک روز از حقوق ماه جاری خود و واریز آن به حساب‌های اعلامی، در امر کمک‌رسانی به آسیب دیدگان سیل مشارکت کردند.

کد خبر 4590438

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha