پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ فروردین ۱۳۹۸، ۱۹:۰۰

شهردار گرگان:

رانش زمین گرگان را تهدید می کند/ برخی از منازل مسکونی تخلیه شدند

رانش زمین گرگان را تهدید می کند/ برخی از منازل مسکونی تخلیه شدند

گرگان- شهردار گرگان با بیان این که رانش گرگان را تهدید می کند، گفت: در برخی از مناطق با توجه به وسعت رانش مجبور به تخلیه منازل شدیم.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا دادبود، بعدازظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: گرگان هم در معرض رانش زمین قرار دارد و سیلاب اخیر اتفاقاتی را در این شهر رقم زده و ممکن است ابعاد آن بیشتر از این شود.

وی افزود: برخی از پل در روخانه ها تخریب شده و مجبور شدیم آنها را مسدود کنیم.

دادبود گفت: در برخی از نقاط گرگان رانش داشتیم و احتمال افزایش وسعت آن وجود دارد و حتی مجبور به تخلیه برخی از منازل مسکونی شدیم.

وی بیان کرد: ریزش دیواره رودخانه را در بخشی از شهر گرگان داشتیم که بخشی را مدیریت کرده و بخشی را هم با گرفتن پیمانکار مشغول به مرمت هستیم.

دادبود تصریح کرد: شهر گرگان در شیب واقع شده و نقاط حادثه خیز زیادی دارد و اگر رانشی در آن اتفاق بیفتد با توجه به حجم سکونت در شهر گرگان ممکن است تبدیل به حادثه جبران ناپذیری شود.

وی تأکید کرد: باید برای پایدارسازی تراشه‌هایی که در معرض خطر گرفتند و بارگذاری سنگینی روی آنها شده، فکری اندیشیده شود.

شهردار گرگان اظهار کرد: مناطقی مانند سوپر سحر، چاله باغ، کوی بازرگانی، کوی دادگستری و کوی امام رضا (ع) به طور جدی در معرض خطر رانش قرار دارد.

دادبود گفت: برای پایدار سازی مناطق در معرض خطر رانش در گرگان به ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیازمندیم.

کد خبر 4591894

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha