پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ فروردین ۱۳۹۸، ۱۳:۲۸

مسئول دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان قزوین:

طرح «هر مسجد یک خانه» در قزوین اجرا می شود

طرح «هر مسجد یک خانه» در قزوین اجرا می شود

قزوین- مسئول دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان قزوین گفت: در راستای کمک رسانی به سیل زدگان کشورمان و تحقق جهاد همبستگی طرح «هر مسجد یک منزل مسکونی» در استان قزوین اجرایی می‌شود.

حجت الاسلام روح الله فاطمی نسب در گفتگو با خبرنگار مهر در زمینه اجرای طرح هر مسجد یک خانه اظهار داشت: در راستای اجرای طرح «جهاد همبستگی ملی» که براساس آن هر مسجد یک منزل مسکونی و هر کاسب تأمین یک کالای اساسی را عهده دار می‌شود، دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان قزوین و ائمه جمعه استان قزوین آمادگی همکاری با دستگاه‌های ذیربط را دارد.

وی افزود: در این طرح به طور طبیعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، امور مساجد و غیره هم ارتباط دارند که دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان قزوین آمادگی همکاری با این دو نهاد را هم دارد.

فاطمی نسب افزود: امیدواریم با اجرای این طرح ساخت و ساز و اسکان مردم مناطق سیل زده با سرعت بیشتری انجام شود و مشکلات و سختی‌های مردم این مناطق کاهش یابد.
مسئول دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان قزوین تصریح کرد: مردم ولایت مدار و مؤمن ایران اسلامی همواره ثابت کرده‌اند که می‌توانند کارهای بزرگی را انجام بدهند و امیدواریم که در این زمینه هم مانند گذشته بدرخشند.

وی بیان کرد: سیل مهربانی از سراسر کشور به سمت مناطق سیل زده در حال حرکت است و امیدواریم در این مسیر بتوانیم سهم اساسی و ویژه داشته باشیم.

کد خبر 4592555

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha