پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ اسفند ۱۳۸۵، ۱۶:۱۴

مسلمانان اندونزی برای خاتمه فجایع این کشور دعا کردند

رئیس جمهور، وزرا، مقامات رسمی ارشد و هزاران نفر از مردم مسلمان اندونزی روز گذشته در بزرگترین مسجد پایتخت این کشور برای خاتمه فجایعی که تاکنون جان صدها هزار نفر از مردم پرجمعیت ترین کشور اسلامی را گرفته، دعا کردند .

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، این مراسم نیایش ویژه، پس از اقامه نماز ظهر جمعه با حضور رئیس جمهور، معاون رئیس جمهور ، وزیر حمل و نقل، رئیس پلیس و دو وزیر دیگر اندونزی به همراه شهروندان مسلمان برگزار شد.

امام ایمان نظرالدین عمر که سخنرانی مراسم را برعهده داشت با اشاره به فجایعی که طی چند سال اخیر در اندونزی به وقوع پیوسته از خداوند متعال طلب بخشش و مغفرت کرد.

دولت اندونزی در تلاش برای غلبه بر این حوادث هزینه های قابل توجهی متحمل شده و نتیجه این امر کاهش سرعت رشد اقتصادی این کشور به عنوان یکی از بازارهای بزرگ اقتصادی در جنوب شرق آسیا شده است.

اندونزی به عنوان بزرگترین کشور اسلامی دارای 240 میلیون مسلمان است که 87 درصد جمعیت کشور را تشکیل داده اند.

این کشور جدا از آنکه چندین بار مورد چند حمله تروریستی قرار گرفت، با حوادث طبیعی، حوادث راه و ترابری و شیوع آنفلوانزای مرغی و سونامی نیز رو به رو شده است.

کد خبر 459345

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha