به گزارش خبرنگار مهر ، دکتر زهرا بازرگان امروز در نخستین نشست کارگروه ملی آموزش برای همه ادامه داد: یک ماه آموزش برای سرباز معلمان در مناطق دور افتاده نمی تواند پاسخگوی نیازهای دانش آموزان باشد و این امر باید مورد تجدید نظر قرار گیرد.
وی تاکید کرد: اجباری شدن دوره پیش دبستانی به خصوص در مناطق دو زبانه و افزایش زمان آموزش های پیش دبستانی از یک ماه به ساعات بیشتر می تواند در ارتقاء علمی دانش آموزان موثر باشد.
بازرگان ، حمایت های لازم والدین ،( ارتباط آنان با مدارس)ف اقدام پژوهی در مدارس ، استفاده از اساتید خارجی ، تغییر در فیزیک و بها دادن به ورزش مدارس، را در جهت کیفیت بخشی به مدارس و آموزش برای همه اساسی عنوان کرد .
به گزارش خبرنگار مهر ، دکتر غلامرضا ثمربخش ، نماینده منطقه ای یونسکو نیز همیاری تمام بخش های اقتصادی و فرهنگی را در زمینه آموزش برای همه ضرروی دانست .
محمد اصلی پور به عنوان مدیرکل دفتر آموزش برای همه ، 13تا 19 اردیبهشت را هفته آموزش برای همه ذکر کرد و یادآور شد: توانمند سازی برای گروه های آموزشی از جمله مهم ترین اهداف این سند است که باید با همکاری تمام نهادهای مرتبط دنبال شود.
دکتر مهدی اصفهانی نماینده وزارت بهداشت نیز خواهان برخورد مقتدارنه وزارت آموزش و پرورش و مشخص شدن محورهای کار دیگر بخشهای مرتبط با آموزش برای همه شد و گفت: غیبت مسئولان در این نوع کارگروه ها باید به طور جدی دنبال شود.
دکتر حبیب الله مسعودی فرید نماینده سازمان بهریستی در این جمع گفت: حدود 70 درصد متقاضیان شغل (افراد بیکار جامعه) از مهارت کافی بهره ای ندارند و آموزش برای همه و به ویژه آموزش مهارتهای زندگی باید در سنین 6 تا 16 سال دنبال شود.
به گزارش خبرنگار مهر ، در این نشست دکتر علی بنیادی نائینی به عنوان نماینده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مانند تمام دعوت شدگان برای گسترش آموزش برای همه اعلام آمادگی کرد.
وی ضمن طرح سئوالات اساسی از معاون آموزش و پرورش عمومی وزیر آموزش و پرورش به عنوان رئیس شورای ملی آموزش برای همه خواست تا اهداف آموزشی به طور دقیق مشخص شوند تا به این ترتیب چگونگی کمک سایر بخشها برای تحقق این آموزشها محقق شود.
نظر شما