پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۱:۰۶

هشدار جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی درباره خسارات سرمای دیررس

هشدار جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی درباره خسارات سرمای دیررس

تبریز- سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی از تولیدکنندگان محصولات زراعی و باغی خواست توصیه‌های کشاورزی را به منظور کاهش خسارات ناشی از سرمای دیررس بهاره جدی بگیرند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی رخ افروز روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: احتمال افزایش سرمازدگی محصولات کشاورزی با ورود سامانه بارشی جدید به کشور و افت دما از روز گذشته در برخی مناطق کوهپایه‌ای وجود دارد.

وی تأمین سوخت و کنترل دما و رطوبت و بستن دریچه‌ها در گلخانه‌ها، مرغداری‌ها و دامداری‌ها، در باغات، مزارع و مناطق کوهپایه‌ای محافظت از تأسیسات و مراقبت از سیستم‌های آبیاری تحت فشار با توجه به پایین بودن دمای سطح زمین را از جمله راهکارهای به حداقل رساندن خسارت سرمای دیررس بهاره در آذربایجان شرقی برشمرد.

وی از آماده سازی وسایل مواجهه با سرمازدگی بهاره در باغات و اطراف مزارع نظیر بخاری باغی، سوزاندن کاه و کلش - ایجاد پوشش پلاستیکی روی نهال‌های جوان و درختان آسیب‌پذیر و خودداری از هرس درختان را از جمله توصیه‌های دیگر کشاورزی برای جلوگیری از خسارت سرما ذکر کرد.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی اضافه کرد: برداشت محصولات آماده برداشت نظیر سبزی‌جات و صیفی‌جات و انتقال به مکان‌های امن و انبارهای استاندارد، استفاده از ریز مغذی‌ها، خودداری از انجام عملیات شخم و پاکنی باغات، آبیاری به موقع مزارع و باغات و محافظت از کندوهای زنبور عسل در مقابل کاهش دما از دیگر توصیه‌های کارشناسان کشاورزی در زمان سرمای دیررس است.

آذربایجان شرقی از جمعه گذشته با ورود سامانه جوی جدید شاهد بارش برف در مناطق مختلف این استان است.

بارش برف موجب مسدود شدن راه دسترسی ده‌ها روستا و خسارت ناشی از سرمای دیررس محصولات باغی و زراعی در این استان شده که هنوز رقم آن در دوره جدید استخراج و اعلام نشده است.

کد خبر 4597924

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha