پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۱:۲۸

استاندار تهران:

منازل پلاک قرمز جنوب تهران تملک و مصادره شود

منازل پلاک قرمز جنوب تهران تملک و مصادره شود

تهران- استاندار تهران با اشاره به اینکه در محله‌های شوش و هرندی نیازمند اقدامات فرهنگی هستیم گفت: منازل پلاک قرمز جنوب تهران تملک و مصادره شود.

به گزارش خبرنگار مهر، انوشیروان محسنی بندپی در نخستین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران در سال ۹۸ اظهار داشت: به باور کارشناسان مهمترین و بحرانی‌ترین آسیب اجتماعی کشور در حال حاضر اعتیاد است.

محسنی بندپی افزود: وظیفه ما به عنوان سیاستگذار در حوزه مبارزه با مواد مخدر بسیار سنگین است لذا در این زمینه در سال جدید باید با نگاهی جدید و در عین حال علمی در این مبارزه با مواد مخدر ورود کنیم.

وی بیان داشت: استکبار جهانی با افزایش اراضی زیر کشت در کشور افغانستان نقشه‌های شومی را در ایران دنبال می‌کند که باید نسبت به این مورد بسیار هوشیارانه و حساس باشیم.

استاندار تهران با تاکید براینکه رؤسای دستگاه‌ها مکلفند شخصاً در این جلسه حضور پیدا کنند یا نماینده تام‌الاختیار معرفی کنند گفت: اهمیت این جلسات بسیار زیاد است چرا که مصوبات باید اجرا شوند.

محسنی بندپی در ادامه با اشاره به سیل اخیر در کشور نیز بیان داشت: در سیل اخیر تمام تلاش ما این بود که تلفات انسانی نداشته باشیم و لذا انتقال معتادین متجاهر از دره فرحزاد در همین راستا صورت گرفت.

محسنی بند پی افزود: آئین نامه غربالگری معتادین باید با محوریت اداره کل بهزیستی و معاونت درمان ظرف ۲ هفته تهیه شود و عمده هدف گذاری ما باید بر کنترل، پیشگیری و کاهش اعتیاد متمرکز باشد و در این راستا در محله‌های شوش و هرندی نیازمند اقدامات فرهنگی هستیم و منازل پلاک قرمز باید تملک و مصادره شوند.

کد خبر 4598032

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha