پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۰:۱۱

استاندار کهگیلویه و بویراحمد:

خسارتهای ناشی از سیل در استان نتیجه دخالت های بی جا در طبیعت بود

خسارتهای ناشی از سیل در استان نتیجه دخالت های بی جا در طبیعت بود

یاسوج- استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: خسارت های ناشی از سیل در استان نتیجه دخالت های بی جا در طبیعت و تجاوز به حریم و بستر رودخانه ها و منابع ملی بود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد احمدی بعدازظهر چهارشنبه در مراسم تجلیل از راهداران و امدادگران سیل در استان افزود: کاهش میزان خسارات ناشی از سیل نتیجه کار تیمی، همدلی و همگرایی تمامی نهادها بود.

وی بیان داشت: دستگاه‌های مختلف اجرایی و خدماتی، سپاه، بسیج، نیروی انتظامی، هلال احمر و راهداری و اظلاع رسانی به موقع صدا و سیمای استان و مهمتر همکاری و صبوری مردم قدرشناس این استان توانست میزان خسارتها را کاهش دهد.

احمدی افزود: هر چند بارشهای سیل آسا در استان سبب خسارات‌های فراوانی شد اما بدون شک برکات و جنبه‌های مثبت بارش‌های سیل آسا در فروردین امسال در این استان در کنار تجربه تلخ بیش از یک دهه کم آبی و خشکسالی بیش از چالش‌های آن بود.

وی تصریح کرد: بخشهای مختلف در حوزه زیرساختها، امور زیربنایی، راه‌ها، منازل مسکونی، کشاورزی و بخشهای عمرانی و اقتصادی این استان دچار خسارت شدند که بر اساس برآوردها، میزان خسارات ناشی از وقوع سیل اخیر در این استان در بخش‌های مختلف رقمی افزون بر ۱۰ هزار میلیارد ریال است.

کد خبر 4599462

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha