پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۵ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۵:۰۸

مدیر کل ورزش و جوانان چهارمحال وبختیاری خبر داد:

۶ جشن گلریزان در چهارمحال و بختیاری برگزار شد

۶ جشن گلریزان در چهارمحال و بختیاری برگزار شد

شهرکرد- مدیر کل ورزش و جوانان چهارمحال وبختیاری از برگزاری ۶ جشن گلریزان در این استان برای کمک به مردم مناطق سیل زده کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری، حمید کریمی با اشاره به حوادث تلخ سیل اخیر در کشور، اظهار داشت: به منظور کمک به مردم مناطق سیل زده در شش شهرستان شهرکرد، بروجن، بن، کوهرنگ، اردل و لردگان جشن گلریزان برگزار و سه میلیارد و ۱۹۰ میلیون ریال کمک نقدی و غیر نقدی جمع آوری شد.

وی با بیان اینکه برنامه‌های هفته جوان نیز امسال با رویکرد کمک به سیل زدگان کشور بود، بیان کرد: با برگزاری جشن‌های گلریزان در هفته جوان مبلغ دو میلیارد و ۱۰ میلیون ریال کمک نقدی و یک میلیارد و ۱۸۰ میلیون ریال نیز کمک غیر نقدی جمع آوری که از ابتدای بحران به مناطق آسیب دیده ارسال شد.

کد خبر 4600136

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha