امیر پویان رفیعی شاد به خبرنگار مهر گفت: در جلسه اضطراری که با حضور آژانسداران استان تهران برگزار شد؛ به درخواست آنها درباره وضعیت سامانهها و فرش آنلاین استارت آپ ها پاسخ داده شد و این موضوع مورد بررسی قرار گرفت.
وی گفت: برخی از افراد به صورت غیر مجاز در زمینه فروش بلیت و تور کار میکنند شاهد فعالیت آنها در vمینه فروش تورهای طبیعت گردی و تورهای خارجی نیز هستیم. عدهای دیگر در شبکههای م [ازی به صورت غیر قانونی کار میکنند. بخش اول هویت قانونی ندارند جون مجوز فروش خدمات مسافرتی را نگرفته اند. بخش دوم هم سامانههایی هستند که به صورت مجازی فعالیت کرده و تعدادی از آنها در حال شناسایی هستند به خصوص که بحث استانداردسازی و بازرسی از آژانسها را آغاز کرده ایم تا از فعالیت آنها جلوگیری شود.
رفیعی شاد تصریح کرد: برخی از افراد در قالب استارت آپ کار میکنند اما تعریف استارت آپ با آنچه که در واقعیت انجام میشود، متفاوت است. این استارت آپ ها معمولاً یا رباط هستند و یا موتور جستجوگر که به نام سامانه دانش بنیان از معافیتهای مالیاتی و تسهیلات دیگر برخوردار هستند. این موضوع مغایر با سیاستهای کسب و کار است.
رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی استان تهران گفت: الان به رباتهایی که جایگاه قانونی ندارند استارت آپ میگوئیم یک استارت آپ با ۱۵ نیرو کار میکند و از معافیتهای زیادی برخوردار است اما یک بنگاه اقتصادی با ۳۰ تا ۵۰ نفر کار میکند که باید هزینههای زیادی مانند سهم کارفرما و بیمه و … را نیز بپردازد. نباید حضور این رباتها موجب ایجاد یک ناعدالتی شود. ما با این اقدام بنگاههای اقتصادی را تباه کرده ایم.
وی افزود: کمیتهای در انجمن صنفی تشکیل شده که پیگیر مطالبات صنفی در حوزه استارت آپ ها و شرکتهای دانش بنیان و توازن بین آنها و دفاتر مسافرتی شود.
نظر شما