پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۰:۵۳

سرمربی سپیدرود رشت:

اشتباهات ناخواسته بازیکنان باعث دریافت ۲ گل از فولاد خوزستان شد

اشتباهات ناخواسته بازیکنان باعث دریافت ۲ گل از فولاد خوزستان شد

رشت- سرمربی سپیدرود رشت با اشاره به بازی سخت و نفس گیر برابر فولاد خوزستان، گفت: اشتباهات ناخواسته بازیکنان سبب دریافت دو گل از فولاد خوزستان در نیمه نخست شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نادر دست‌نشان در کنفرانس خبری بعد از بازی با فولاد خوزستان با اشاره به اینکه این بازی همانند سایر بازی‌ها سخت و نفس گیری بود، اظهار کرد: فولاد خوزستان دارای ستاره‌های بسیاری بود.

وی با بیان اینکه در نیمه نخست روی اشتباهات ناخواسته بازیکنان سپیدرود دو گل دریافت کردیم، افزود: بعد از دریافت گل‌ها فولاد خوزستان موقعیت زیادی روی دروازه سپیدرود ایجاد نکرد.

دست‌نشان با اشاره به اینکه امروز شاهد بازی دفاعی از تیم فولاد خوزستان بودیم، گفت: هیچ وقت چنین بازی از تیم فولاد ندیده بودم.

سرمربی سپیدرود با بیان اینکه غیبت میلاد قربانزاده سبب شد که در دفاع چپ با مشکل مواجه شویم، بیان کرد: بازیکنان جانشین نیز نتوانستند انتظارات را برآورده کنند.

وی با تاکید بر اینکه انتخاب بازیکنان ترکیب اصلی تیم امری سلیقه‌ای است، تصریح کرد: شاید اگر به جز این بازیکنان، بازیکنان دیگری در ترکیب تیم بودند نیز شرایط به همین گونه رقم می‌خورد.

دست نشان با بیان اینکه باید تمرکز و شناخت بیشتری بازی کنیم، افزود: به دنبال تغییر روش بازی در سپیدرود برای رفع این مشکل هستیم.

وی در ادامه به گل نشدن ضربه پنالتی نیز اشاره و آن را وابسته به شانس عنوان کرد و گفت: داور می‌توانست یک پنالتی در نیمه نخست بازی به نفع سپیدرود بگیرد و حتی وقت اضافه نیز بیش از این بود.

سرمربی سپیدرود رشت همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره عدم استفاده از مهدوی از ابتدای بازی، ادامه داد: اجازه بدهید در انتخاب بازیکنان استقلال رأی داشته باشم. زیبای فوتبال همین حوادث است.

کد خبر 4600843

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha