پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۵ فروردین ۱۳۸۶، ۱۳:۰۶

/ آگاهی سلامت /

استفاده از تلفن همراه در بیمارستان هیچ ضرری ندارد

استفاده از تلفن همراه در بیمارستان هیچ ضرری ندارد

با وجود این که مشخص شده استفاده زیاد و مداوم از تلفن همراه به دلیل امواج آن موجب بروز اختلالاتی می شود اما ثابت شده که استفاده از موبایل در بیمارستان هیچ مشکلی ایجاد نمی کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ال ای تایمز ، محققان دریافته اند که استفاده از تلفن همراه در محیط بیمارستان هیچ گونه مشکلی برای دستگاهها و وسایل پزشکی و عملکرد آنها ایجاد نمی کند.

بررسیها نشان می دهد که استفاده صحیح و متعادل از تلفن همراه حتی در محیط بیمارستان برای بیماران قلبی که از باتری برای قلبشان استفاده می شود مشکلی ایجاد نمی کند.

در ضمن دستگاههای ظریف پزشکی و تخصصی نیز که با امواج مغز و قلب بیمار در ارتباطند تحت تاثیر امواج تلفن همراه قرار نمی گیرند.

این بررسیها بر روی بیش از 192 دستگاه پزشکی و تخصصی بیمارستانی صورت گرفته و نتایج نیز تقریبا مشابه و تایید کننده این مطلب بوده است.

اما کارشناسان توصیه می کنند که افراد بیمار و سالم به طور کلی در حد ضرورت و کافی از تلفن همراه استفاده کنند تا هیچ گونه آسیبی به بدنشان نرسد.

کد خبر 460092

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha