پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۰:۱۲

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

روایت بازیکن ایرانی از گلزنی به بارسلونا با دست شکسته

روایت بازیکن ایرانی از گلزنی به بارسلونا با دست شکسته

ملی پوش فوتسال ایران با اشاره به گلزنی‌اش در دیدار مقابل بارسلونا اسپانیا در جام باشگاه‌های اروپا گفت: هیچ پزشکی اجازه نمی‌داد با دست شکسته برای تیم غیرت بازی کنم.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتسال غیرت قزاقستان شب گذشته موفق شد در مرحله نیمه نهایی فوتسال جام باشگاه‌های آسیا برابر تیم بارسلونا با نتیجه ۵ بر ۲ به پیروزی برسد و راهی فینال شود.

حسین طیبی ملی پوش ایرانی غیرت در این بازی موفق شد برای تیمش یک گل بزند و یک پاس گل بدهد تا نقش زیادی در صعود تیم قزاقستانی به فینال اروپا داشته باشد.

تیم غیرت فردا یکشنبه در دیدار فینال به مصاف تیم اسپورتینگ پرتغال می‌رود. از سال ۲۰۱۳ این برای اولین بار است که هیچ تیمی از اسپانیا در فینال جام باشگاه‌های اروپا حضور ندارند.

طیبی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره این مسابقه گفت: خدا را شکر که بازی را بردیم. بازی سختی بود.

ملی پوش فوتسال ایران که گل اول تیمش را در این مسابقه به ثمر رساند، تاکید کرد: شب گذشته با بارسلونا که یکی از تیم‌های خوب دنیا است، بازی کردیم. بهترین بازیکنان اسپانیا و برزیل در این تیم بازی می‌کنند. هدفمان برد بود و در پایان پیروز شدیم.

وی گفت: دیشب نماینده ایران در زمین بودم و تلاش می‌کنم نماینده شایسته ای برای کشورم باشم.

طیبی درباره دست شکسته اش و اینکه چطور با آسیب دیدگی برای غیرت بازی کرد، تصریح کرد: دستم شکسته است و با دست شکسته بازی کردم. هیچ پزشکی اجازه نمی‌داد با این شرایط برای تیمم بازی کنم.

وی یادآور شد: دو روز قبل از بازی گچ دستم را باز کردم و تلاش کردم نماینده خوبی برای ایران باشم. خدا را شکر هم توانستم گل بزنم و هم پاس گل بدهم.

ملی پوش فوتسال گفت: بعد از بازی فینال دوباره دستم را گچ می‌گیرم چون از دو ناحیه شکسته است.

کد خبر 4601083

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha