به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علی اکبر علیخانی صبح امروز در نشست مطبوعاتی در وزارت علوم در خصوص راه اندازی نخستین جشنواره فارابی ویژه علوم انسانی گفت: جشنواره فارابی با همکاری پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و سایر دستگاه ها و مراکز پژوهشی کشور برگزار می شود. البته یونسسکو نیز در برگزاری این جشنواره همکاری می کند.
وی اظهار داشت: پس از تصویب نهایی تمامی امتیازات مادی و معنوی سایر جشنواره ها به برندگان جشنواره فارابی نیز تعلق می گیرد.
رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی در خصوص انتخاب برترین های جشنواره فارابی گفت: بالاترین مرجع تصمیم گیری شورای علمی جشنواره برترین های حوزه علوم انسانی را شناسایی و به شورای سیاستگذاری معرفی می کند. بدین ترتیب اعضای کمیته های علمی توسط شورای علمی تعیین و ارزیابی می شوند.
نظر شما