پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۴۷

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

۳۵۲ فقره پرونده قاچاق کالا و ارز در آذربایجان غربی رسیدگی شد

۳۵۲ فقره پرونده قاچاق کالا و ارز در آذربایجان غربی رسیدگی شد

ارومیه – مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی از رسیدگی به ۳۵۲ فقره پرونده قاچاق کالا و ارز طی فروردین ماه در استان خبر داد.

محمد اقوامی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این تعداد پرونده قاچاق به پرداخت بیش از ۶۶ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند افزود: در پی گزارش گمرکات استان در فروردین ماه سال جاری تعداد ۳۸۸ فقره پرونده تخلفاتی قاچاق کالا و ارز تشکیل و به تعزیرات حکومتی استان ارسال شد.

وی ادامه داد: شعب ویژه مبارزه با قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی استان پس از طی مراحل قانونی متهمین را علاوه بر ضبط کالاهای مکشوفه از ۳۸۸ پرونده ارسالی ۳۵۲ پرونده را رسیدگی و قرار صادر کرد.

اقوامی از محکومیت بیش از ۳۳ میلیون ریالی برای پرونده قاچاق ۱۵۰ هزار نخ سیگار خارجی در شهرستان خوی خبر داد و اظهار داشت: مأموران هنگ مرزی شهرستان خوی در پی کسب اخبار و اطلاعات واصله مبنی بر ورود کالاهای فاقد مجوز ورود از طریق بیراهه به شهرهای عمقی اقدام به بازرسی یک دستگاه خودرو در مسیر خوی – قطور کردند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی اظهار داشت: در این بازرسی ۱۵۰ هزار نخ سیگار خارجی کنت قاچاق کشف و پس از سیر مراحل قانونی با شکایت و اعلام جرم گمرک به تعزیرات حکومتی خوی ارجاع شد.

وی اضافه کرد: در این زمینه علاوه بر ضبط کالای مکشوفه به نفع دولت متهمین به پرداخت ۳۳ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند.

کد خبر 4601538

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha