پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۲:۲۵

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین:

اردوگاه یانس آباد به مجموعه بزرگ دانش آموزی کشور تبدیل می شود

اردوگاه یانس آباد به مجموعه بزرگ دانش آموزی کشور تبدیل می شود

قزوین- مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: اردوگاه شهید بابایی یانس آباد را به مجموعه بزرگ اردوگاهی، تفریخی وآموزشی دانش آموزی کشور تبدیل می کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین شنبه شب با حضور زاهدی استاندار، محسن بیگی مدیر مدارس غیردولتی کشور، داود محمدی و سیده حمیده زرآبادی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، علی فرخزاد معاون عمرانی، مدیران دستگاه‌های اجرایی در اردوگاه شهید بابایی یانس آباد قزوین برگزار شد.

خیرالله رحمانی در این جلسه گفت: اردوگاه شهید بابایی یانس آباد مکان بسیار مناسبی برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و اوقات فراغت دانش آموزی است و به دلیل موقعیت ممتازی که دارد استان‌های البرز، تهران، زنجان و شمال کشور می‌توانند از خدمات آن استفاده کنند.

رحمانی بیان کرد: این مجموعه ارزشمند بیش از ۱۲۱ هکتار وسعت دارد که در حال حاضر ۹۶ آپارتمان و ۲۴ واحد ویلایی با زیربنای ۶۵ متر دارد که تعدادی از آنها بازسازی و آماده بهره برداری شده است.

وی بیان کرد: یک سالن ورزشی بسیار زیبا تکمیل شده و یک سالن آمفی تئاتر هم در دست ساخت است و با داشتن فضای سبز مناسب می‌تواند یک اردوگاه ملی برای برگزاری برنامه‌های تفریحی و آموزشی باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین یادآور شد: مستند سازی اردوگاه و حل مشکلات زیربنایی انجام شده و انشعاب آب و برق و گاز و تلفن انجام شده و بخش‌هایی به روکش آسفالت
نیاز دارد اما مهمترین نیاز در شرایط کنونی حصارکشی است تا بتوان اقامت دانش آموزان را فراهم کرد.

در ادامه حجت الاسلام علی انصاری معاون پرورش آموزش و پرورش استان قزوین اظهار داشت: این اردوگاه در مسیر جاده اصلی قرار دارد و می‌تواند جمعیت ۱۵ تا ۲۰ میلیون نفری استان‌های همجوار را پوشش دهد و در کنار آن نسبت به معرفی گردشگری قزوین مؤثر باشد و در پدافند غیر عامل هم مورد استفاده قرار گیرد.

وی گفت: این اردوگاه مکان بسیار امن و جذابی برای تفریح خانواده هاست و از مسئولان انتظار داریم کمک کنند تا این اردوگاه تکمیل شود هرچند تاکنون کارهای خوبی صورت گرفته است.

انصاری تصریح کرد: امنیت اردوگاه بسیار مهم است و شاهد سرقت متعدد در این اردوگاه هستیم که باید حصارکشی آن در اولویت قرار گیرد و پیشنهاد می‌کنیم دیوار ضلع شرقی اردوگاه آغاز شود.

وی اضافه کرد: استخر ذخیره آب، رفع مشکل ثبت سند مالکیت، توسعه فضای سبز، تأمین برق به نام اردوگاه، محوطه سازی در اولویت قرار گیرد.

انصاری بیان کرد: احداث پیست سوار کاری و مرکز گیاهان دارویی می‌تواند جذابیت لازم را برای سرمایه گذاران بخش خصوصی فراهم کند تا بخشی از منابع مالی برای تکمیل اردوگاه نیز فراهم شود.

کد خبر 4601935

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha