پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

۹ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۱:۳۰

معاون استاندار بوشهر:

استان بوشهر کمترین معوقات مطالبات کارگران را دارد

استان بوشهر کمترین معوقات مطالبات کارگران را دارد

بوشهر - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: استان بوشهر کمترین معوقات مطالبات کارگران را دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید خورشیدی صبح دوشنبه در مراسم گرامیداشت روز کار و کارگر در دشتستان اظهار داشت: در سال رونق تولید هستیم و کارگران نقش بسیار مهم و تأثیرگذاری در رونق تولید بر عهده دارند.

وی کارگران را سرمایه گرانقدری برای هر کشور دانست و اضافه کرد: کسانی که تلاش می‌کنند برای خانواده خودشان مجاهد در راه خدا هستند و به همین خاطر باید بر دست و بازوی کارگر بوسه زد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر بیان کرد: تلاش ما در استان بوشهر این است که تمامی که آن چیزی که کارگران شایسته آن هستند به جا آورده شود.

وی ادامه داد: در برخی از استان‌ها انباشت مطالبات کارگری سنگینی می‌کند و الحمدالله با تلاش استاندار و دیگر مسئولان، کمترین خبرها را در این زمینه در استان بوشهر شاهد هستیم.

خورشیدی خاطرنشان کرد: خواسته ما این است که سعی کنیم مطالبات کارگران در سریع‌ترین زمان پرداخت شود و شاهد کمترین میزان معوقات کارگری باشیم.

وی گفت: با تلاش متولیان امر و کمیسیون‌های کارگری اتفاق خوبی است و بوشهر کمترین مطالبات معوقه کارگری را دارد و حق شما بیشتر از این تلاش‌ها است و انشاالله این خدمات همچنان ادامه داشته باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر تصریح کرد: وظیفه داریم که در احقاق حقوق کارگران که احقاق حقوق ملت است ذره‌ای عقب ننشینیم.

کد خبر 4603295

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha