پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ دی ۱۳۸۲، ۱۱:۵۷

مدير تامين برنامه شبكه يك سيما در گفت و گو با "مهر":

تكرار مجموعه هاي تلويزيوني مساله مهمي نيست

تكرار مجموعه هاي تلويزيوني مساله مهمي نيست

پخش تكراري مجموعه هاي تلويزيوني از شبكه هاي مختلف مساله چندان مهمي نيست و فراتر از واقعيت موجود به آن پرداخته مي شود.

"شهاب اسفندياري"، مدير تامين برنامه شبكه يك سيما در گفت و گو با خبرنگار هنري "مهر"، درباره تكرار اخير مجموعه هاي تلويزيوني گفت:  در تمامي شبكه هاي تلويزيوني دنيا پخش دوباره يا حتي چند باره يك مجموعه چندان مهم نيست. براي نمونه اخيرا"  شبكه هاي تلويزيوني  ZDF  يا  ARD هم اقدام به پخش تكراري مجموعه ها كرده اند و مجموعه « نايت رايدر » را كه از جمله آثار دهه 80 به شمار مي رود را دوباره پخش مي كنند.
وي خاطر نشان ساخت:  با توجه به هزينه هاي بالاي توليد يك مجموعه تلويزيوني، پخش دوباره يك اثر في نفسه امري مذموم نيست و دليلي بر ضعف و اشكال يك رسانه برشمرده نمي شود و حتي مي توان گفت جزء لاينفك هر شبكه به شمار مي رود. اين موضوع  در مورد تلويزيون هاي خصوصي خيلي بيشتر از تلويزيون هاي دولتي ديده مي شود.
اسفندياري تكرار مجموعه ها در شبكه اول را بسيار كم توصيف كرد و  توضيح داد:  ما در كل هفته تنها دو شب را به پخش مجموعه هاي تكراري اختصاص داده ايم كه مدت زمان كمي به حساب مي آيد و قرار است به زودي پس از پايان مجموعه « آژانس دوستي »، مجموعه بوي ريحون پخش شود.
اين مدير تلويزيوني مشكلات مالي صدا و سيما را يكي از دلايل اين موضوع برشمرد و يادآور شد:  امسال تلويزيون از نظر مالي با مشكلات بسياري دست به گريبان بود  كه باعث شد پروژه هاي سنگين، علي رغم پيشرفت تا مرحله كليد زدن متوقف شوند و شروع توليد آنها به پاييز انتقال يابد. اين تعويق باعث خالي ماندن زمان پخش در فصل پاييز شد و ما مجبور به اختصاص دو زمان در شبكه، به پخش مجموعه هاي تلويزيوني شديم.
وي در ادامه تاكيد كرد:  البته گاهي هم در پخش برنامه ها صرفه جويي مي كنيم تا كمتر با تكرار مواجه شوند. اين مساله از طرف ديگر باعث مي شود ما برخي از مجموعه ها را كه هر قسمت آن 90 دقيقه است به دو قسمت 45 دقيقه اي تقسيم كنيم و اكنون كه متوجه عدم رضايت مخاطب شده ايم، همين برنامه ها را به صورت قسمت هاي 90 دقيقه اي در تابستان سال آينده پخش خواهيم كرد.
اسفندياري در اين باره كه كم توجهي در برنامه ريزي ها تا چه اندازه مي تواند در پديد آمدن تكرار پخش دخيل باشد، اظهاركرد:  توليد يك سريال سنگين ممكن است با مشكلات مختلفي از جمله عوامل طبيعي يا اتفاقات پيش بيني نشده به تعويق بيفتد. براي نمونه مجموعه شيخ بهايي به خاطر سيل در شمال كشور، بخش قابل توجهي از دكور خود را از دست داد كه اين مساله منجر به طولاني تر شدن پروسه توليد گرديد. مجموعه هاي امام حسين (ع)، مختار نامه و كوتوال از ديگر آثاري هستند كه به خاطر كم شدن ناگهاني بودجه صدا و سيما متوقف شده اند و اگر نمايندگان سازمان مديريت و برنامه ريزي كه اين كم شدن بودجه را تعيين كرده اند، سري به وضعيت توليد آنها مي زدند و با كاستن از بودجه بخش هاي ديگر توليد مجموعه ها را تسهيل مي كردند، صدا و سيما با مشكلات پخش كمتري مواجه مي شد.

کد خبر 46037

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha