پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۰۲

با حضور رئیس فدراسیون تیراندازی؛

مراسم تجلیل از برترین‌های تیراندازی استان قم برگزار شد

مراسم تجلیل از برترین‌های تیراندازی استان قم برگزار شد

قم - مراسم تجلیل از برترین‌های تیراندازی استان قم با حضور رئیس فدراسیون تیراندازی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تجلیل از برترین‌های تیراندازی استان قم در سال ۱۳۹۷ ظهر سه‌شنبه با حضور رئیس فدراسیون تیراندازی و مدیرکل ورزش و جوانان قم برگزار شد و در این مراسم از مدال آوران مسابقات قهرمانی کشو، و نفرات برتر مسابقات لیگ استانی (جام ساچمه بیژن) تجلیل به عمل آمد.

در این مراسم که با حضور علی دادگر رئیس فدراسیون تیراندازی، رسول منعم مدیرکل ورزش و جوانان استان قم و جمعی از قهرمانان در محل تالار بعثت فرهنگسرای جوان این استان برگزار شد، از خانواده شهید مدافع حرم محمد مهدی لطفی نیاسر یک از ورزشکاران این رشته ورزشی تجلیل به عمل آمد.

همچنین در این مراسم حسن مالکی نژآد رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قم، ابوالقاسم مقیمی رئیس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قم، حمید نریمان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حسین مهره ساز رئیس هیئت تیراندازی استان قم و همچنین تعدادی از ورزشکاران و خانواده‌های آنان حضور داشتند.

علی دادگر در این مراسم با اشاره به موفقیت‌های به دست آمده توسط نجمه خدمتی گفت: بانوان کشورمان از ظرفیت‌های بالایی برخوردار هستند که نجمه خدمتی بانوی ملی پوش کشورمان با تلاش توانست به این موفقیت برسد و ما خود را موظف می‌دانیم از چنین استعدادهای حمایت کنیم.

وی تصریح کرد: خدمتی راه را برای موفقیت‌های دیگر هموار کرد که امیدوارم در مسابقات پیش رو این سهمیه‌ها بیشتر شود.

گفتنی است در پایان مراسم تجلیل از برترین‌های تیراندازی استان قم از علی دادگر به پاس نگاه حمایتی فدراسیون تیراندازی تقدیر و تجلیل شد.

رئیس فدراسیون تیراندازی همچنین امروز با استاندار قم در راستای گسترش و توسعه این ورزش دیدار و گفتگو کرد که در پایان با اهدای نمادین اسلحه بادی به بهرام سرمست او را به عنوان سفیر این رشته مورد تأکید دین اسلام در شهر مذهبی قم معرفی کرد.

رسول منعم مدیرکل ورزش و جوانان استان قم نیز بیان کرد: پیگیر زیر ساخت‌های تیراندازی قم هستیم و با بازگشایی مجموعه ورزشی میثم می‌توان کمک‌های مناسبی به این ورزش کرد.

بهرام سرمست استاندار قم نیز در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت‌های بالای این رشته بایستی از ورزش تیراندازی حمایت و این مهم را در اولویت قرار داد.

استاندار قم گفت: ورزش تیراندازی با توجه به اسلامی بودن بایستی در قم در اولویت قرار گیرد.

کد خبر 4604643

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha