پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۰:۳۸

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:

کمبودهای بیمارستان هریس به زودی برطرف می‌شود

کمبودهای بیمارستان هریس به زودی برطرف می‌شود

هریس- معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به برخی کمبودهای بیمارستان هریس گفت: کمبودهای بیمارستان هریس به زودی برطرف می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم جان بابایی عصر امروز سه شنبه در بازدید از بیمارستان ۶۴ تختخوابی هریس در جمع خبرنگاران گفت: بیمارستان هریس یکی از بیمارستان‌های نمونه کشور است.

وی سپس ابراز داشت: کمبودهایی از جمله دستگاه سونوگرافی، اکو قلب، آندوسکوپی، لاپاروسکوپی و معاینات چشم در بیمارستان هریس وجود دارد که به زودی رفع می‌شود.

جان بابایی با تاکید بر اینکه ۹ رشته تخصصی سرپایی در این بیمارستان فعال است، گفت: همچنین دانشگاه علوم پزشکی تبریز توانسته ۹ رشته تخصصی از جمله جراحی، زنان، اطفال و داخلی را به طور دائم در این بیمارستان فعال کند.

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه طرح پزشک خانواده جزو طرح‌های مترقی نظام سلامت است، افزود: به زودی شاهد راه اندازی نظام ارجاع الکترونیکی و پزشک خانواده در استان آذربایجان شرقی و استان‌های مجاور با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز خواهیم بود.

وی گفت: این طرح در اولویت وزارت بهداشت و درمان قرار دارد. طرح پزشک خانواده در کنار ایجاد پرونده الکترونیکی و نظام ارجاع یکی از مهمترین طرح‌های وزارت بهداشت است.

وی با اشاره به اینکه این بیمارستان روزانه بیش از ۲۰۰ بیمار را پذیرش می‌کند، گفت: بیمارستان هریس دارای بخش زایمان، اورژانس، درمانگاه تخصصی، بخش همودیالیز، آزمایشگاه، داروخانه، رادیولوژی، بخش مراقبت از نوزادان، سه اتاق عمل و پانسیون پزشکان است.

گفتنی است بیمارستان ۶۴ تختخوابی امام حسین (ع) شهرستان هریس با هزینه ۳۲۰ میلیارد ریالی در طول ۲ سال احداث و در سال ۹۶ افتتاح شده است.

کد خبر 4604969

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha