پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۱:۱۶

رئیس قوه قضاییه به مقام شهدای زاهدان ادای احترام کرد

رئیس قوه قضاییه به مقام شهدای زاهدان ادای احترام کرد

زاهدان - رئیس قوه قضاییه با حضور در گلزار شهدای زاهدان به مقام شامخ شهدای این شهر ادای احترام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز با همراهی نماینده ولی فقیه، استاندار، نمایندگان مردم سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی و تعدادی از فرماندهان نظامی و انتظامی استان با حضور در گلزار شهدای زاهدان به مقام شامخ شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس این شهر ادای احترام کرد.

همچنین رئیس قوه قضائیه در ادامه سفر خود به سیستان و بلوچستان با خانواده شهید «موسی نوری قلعه نو»، شهید «حسینعلی کیانی»، شهید خبرنگار «محسن خزایی» و شهید «عقیل شیبک» دیدار کرد.

بنابر این گزارش، آیت الله سید ابراهیم رئیسی، صبح امروز در رأس هیأتی از مسئولان عالی رتبه قضائی از طریق فرودگاه بین المللی زاهدان وارد سیستان و بلوچستان شد و در بدو ورود مورد استقبال رسمی جمعی از مسئولان استان سیستان و بلوچستان قرار گرفت.

گفتنی است، دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران، دیدار با نخبگان، اساتید و دانشجویان، دیدار با روحانیون شیعه و سنی، دیدار با قضات و کارکنان دادگستری، حضور در شورای اداری استان سیستان و بلوچستان از جمله مهمترین برنامه‌های سفر رئیس قوه قضائیه به استان است.

کد خبر 4605354

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha