پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۵:۴۰

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج در کیش:

نواختن زنگ سپاه همزمان با روز معلم در مدارس کیش

نواختن زنگ سپاه همزمان با روز معلم در مدارس کیش

کیش - فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کیش گفت:زنگ سپاه همزمان با روز معلم در مدارس کیش نواخته می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم خادمی زاده ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با تبریک روز شورا، کارگر و روز ملی خلیج فارس، به ایام گرامیداشت مقام معلم اشاره کرد و گفت: برنامه‌های آموزشی و تبیینی با تکیه بر آموزه‌های استاد شهید مطهری در هفته عقیدتی سیاسی سپاه اجرایی می‌شود.

وی افزود: مراسم زیارت عاشورا و عطر افشانی قبور مطهر شهدای گمنام در ۱۲ اردیبهشت، دیدار با امام جمعه، حضور گسترده در نماز جمعه، نشست‌های تربیت و تعالی، آموزش احکام، ویژه برنامه‌های اخلاقی، مباحث روشنگری، حلقه‌های صالحین پایگاه‌های خواهران و برادران، برنامه‌های عقیدتی سیاسی برای فرماندهان و رابطین عقیدتی در پایگاه‌های بسیج از مهمترین برنامه‌های این هفته است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کیش همچنین برگزاری مسابقه‌های ورزشی، نواخته شدن زنگ سپاس روز معلم، نشست علمی و روشنگری حکمت مطهر، برگزاری حلقه‌های صالحین، دیدار با خانواده‌های شهدای فرهنگی، برگزاری محفل انس با قرآن، تقدیر از مدیران و هادیان سیاسی را از دیگر ویژه برنامه‌های این هفته برشمرد.

سرهنگ ابراهیم خادمی زاده اعزام مبلغان به مساجد و مدارس همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، برپایی نمایشگاه کتاب، فراخوان عضویت در کانال اخلاقی نسیم تربیت در پیام رسان سروش و برگزاری مسابقه کتابخوانی را هم از برنامه‌های این هفته اعلام کرد.

وی در ادامه با حمایت جدی سپاه از نخبگان علمی بسیجی تحت عنوان طرح آیه‌های تمدن گفت: با برگزاری آزمون‌های علمی و المپیادهای متعدد به شناسایی دانش آموزان نخبه پرداخته و آنان را حمایت خواهیم کرد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کیش حمایت از طرح‌های اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی سپاه را از دیگر طرح‌های حمایتی برشمرد که در کنار تشکیل صندوق‌های قرض الحسنه به دنبال رونق تولید در کشور هستیم.

حمایت از ازدواج آسان، تهیه و جمع آوری کمک و اهدا به سیل زدگان کشور، برپایی اردوهای سلامت در کنار اردوهای جهادی از مهمترین فعالیت‌هایی بود که سرهنگ ابراهیم خادمی زاده بدان‌ها اشاره کرد.

کد خبر 4605738

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha