پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۵:۵۹

حمله پلیس الجزایر با گاز اشک آور به کارگران

حمله پلیس الجزایر با گاز اشک آور به کارگران

منابع خبری از حمله پلیس الجزایر با گاز اشک آور به تجمع های کارگری خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیاالیوم، منابع خبری اعلام کردند که پلیس الجزایر برای متفرق کردن تجمع‌های کارگری از گاز اشک آور استفاده کرده است.

این منابع بیان کردند که پلیس الجزایر علاوه به کارگیری گاز اشک آور برای متفرق کردن تجمع کارگران، موانعی ایجاد کرده است تا مانع از برگزاری راهپیمایی گسترده ای که قرار است از سوی کارگران به مناسبت روز کارگر برگزار شود، بشود.

اتحادیه‌های کارگری خواستار برگزاری این راهپیمایی گسترده شده اند.

این همزمان با ادامه تظاهرات در پایتخت و برخی دیگر از شهرهای الجزایر برای چندمین هفته متوالی است.

کد خبر 4605769

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha