پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۸:۴۷

ستاد واکنش سریع حریق در استان‌ها فعال می‌شود

ستاد واکنش سریع حریق در استان‌ها فعال می‌شود

با ابلاغ معاونت محیط طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست، ستاد واکنش سریع حریق عرصه‌های طبیعی در ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها فعال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید ظهرابی، معاون محیط طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست با اعلام این خبر گفت: ستاد واکنش سریع حریق در سال ۱۳۹۴ تشکیل شده که هر سال با آغاز فصل گرما و افزایش حریق در عرصه‌های طبیعی، این ستاد در استان‌ها آماده و فعال می‌شود.

وی افزود: در سال جاری با توجه به بارندگی‌ها و تشکیل توده گیاهی مناسب در عرصه‌ها، ریسک وقوع حریق بیشتر از سال‌های قبل خواهد بود اما با توجه به اینکه روند افزایش دما در بسیاری از مناطق کشور با تأخیر انجام می‌شود، پیش‌بینی می‌کنیم که فصل وقوع حریق‌ها دیرتر از سال‌های گذشته آغاز شود. با این حال تعداد و ابعاد حریق‌ها می‌توانند خطرناک‌تر باشند.

به گفته ظهرابی، نخستین ابلاغیه برای فعال‌سازی ستاد واکنش سریع در اسفندماه به استان‌ها ابلاغ شده و هم‌اکنون مسئولان استان‌ها در حال فعال‌سازی و آماده‌سازی این ستاد هستند.

معاون محیط طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست خاطرنشان کرد: فعالیت‌های این ستاد شامل اقدامات پیشگیرانه‌ی قبل از حریق، اقدامات هنگام وقوع حریق و اقدامات پس از اطفا حریق است که بر اساس چارتی که تعیین شده است، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مسئول ستاد و فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان نیز مسئول اجرایی این ستاد است.

ظهرابی درباره امکانات و تجهیزات در اختیار این ستاد برای اطفا حریق نیز گفت: طی هماهنگی‌هایی که با وزارت‌خانه‌های کشور، دفاع و جهاد کشاورزی و همچنین سازمان هواشناسی انجام شده، ۱۶ پایگاه در سراسر کشور مجهز به بالگرد و تجهیزات زمینی اطفا حریق فعال است که در کمترین زمان ممکن اقدامات لازم انجام خواهد گرفت.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: علاوه بر این طی تفاهم نامه با وزارت دفاع، تجهیز پنج فروند هواپیما به مخزن آب و تجهیزات اطفا حریق در دستورکار قرار گرفته که در حال پیگیری برای تحقق آن هستیم.

وی افزود: علاوه بر پایگاه‌ها و تجهیزاتی نظیر بالگرد، تجهیزات انفرادی نیروهای اجرایی شامل کوله پشتی اطفا حریق طی تفاهم‌نامه‌ای با وزارت دفاع در تعداد کافی تأمین شده و در اختیار استان‌ها قرار گرفته است.

معاون محیط طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه «طبق پیش‌بینی‌ها، فصل حریق عرصه‌های طبیعی در استان‌های زاگرس‌نشین پیش از سایر نقاط کشور آغاز می‌شود» گفت: از تمامی هموطنان عزیز درخواست می‌کنیم هنگام حضور در عرصه‌های طبیعی نکات ایمنی جهت جلوگیری از حریق این عرصه‌ها را رعایت کنند و در صورت مشاهده حریق در عرصه‌های طبیعی، سریعاً به نزدیکترین واحد محیطبانی یا شماره تلفنی که ستاد واکنش سریع استان مورد نظر اعلام کرده، اطلاع دهند.

کد خبر 4605885

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha