يك متخصص طب سالمندي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر، با بيان اين مطلب افزود:" البته در هر قسمت از كشور با توجه به نوع آب و هوا، شرايط جغرافيايي و نوع زندگي چهره بيماريهايي كه سالمندان با آن درگير هستند متفاوت است اما به طور ميانگين بيماريهاي چشمي در روستاها و نارساييهاي قلبي وعروقي در شهرها بالاترين آمار را به خود اختصاص داده است."
دكتر هوشنگ بيضايي ادامه داد:" سالمندان در شهرها به رغم تغذيه مناسب از تحرك بدني پاييني برخوردارند از همين رومعمولا به عوارض قلبي و عروقي دچار مي شوند ولي چنين مشكلاتي در سالمندان روستايي به دليل شيوه زندگي و تغذيه كمتر ديده مي شود."
وي افزود:" سالمنداني كه در روستاها زندگي مي كنند با توجه به اينكه بيش از اندازه در معرض باد و باران قرار دارند بيشتر در معرض ناراحتي هاي چشمي هستند."
گفتني است بر اساس آخرين آمارهاي بدست آمده در كشور، در حال حاضر 12 تا 24 درصد از سالمندان نيازمند به عينك بوده ولي امكان دسترسي به آن را ندارند و همچنين به رغم نياز 11 تا 17 درصد سالمندان به سمعك و 27 تا 44 درصد به دندان مصنوعي تامين اين تجهيزات براي آنها مقدور نيست.
نظر شما