پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۹:۱۵

معاون سیاسی اجتماعی استانداری تهران:

مشکل اساسی شوراها به نیروهای اجرایی بازمی‌گردد

مشکل اساسی شوراها به نیروهای اجرایی بازمی‌گردد

قرچک- معاون سیاسی اجتماعی استانداری تهران گفت: مشکل اساسی شوراها به نیروهای اجرایی باز می‌گردد.

به گزارش خبرنگار مهر، شکرالله حسن بیگی بعد از ظهر چهارشنبه در همایش تجلیل از شوراهای اسلامی شهر و روستا شهرستان قرچک طی سخنانی با اشاره به لزوم آسیب شناسی در شوراها اظهار داشت: اگر آسیب‌شناسی در امور شوراها صورت نگیرد مخالفان امر شورا اقدام به سنگ‌اندازی می‌کنند و مشکلات اساسی را برای کشورها به وجود خواهد آمد.

حسن بیگی با بیان اینکه یکی از وظایف شوراها انتخاب شهردار و خدمات‌رسانی به مردم است افزود: شوراها می‌تواند نقش بسیار مهمی را در جامعه ایفا کنند و با ارائه پیشنهادها به شورای عالی استان‌ها از ظرفیت این شورا استفاده و قانون موجود در شوراها را تغییر داد و قانون جدید وضع کنند.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری تهران گفت: مشکل اساسی شوراها به نیروهای اجرایی بازمی‌گردد چراکه نمی‌خواهد اختیارات داشته‌های خود را دیگران واگذار کنند و باید بدانیم که مهمترین اصل در پیگیری امور شوراها، رسیدن این نهاد مقدس به جایگاه قانونی خود است از این رو باید پس از برگزاری هر انتخابات، کمیته آسیب شناسی شکل گیرد تا مشکلاتی که می‌تواند یک مجموعه را با چالش همراه کند، برطرف شود.

وی با اشاره به نقش مؤثر بانوان در انجام فعالیت‌های مدیریتی گفت: امروز شاهدیم که از ظرفیت بانوان در تمامی عرصه‌های مدیریتی استفاده می‌شود و هم اکنون استان تهران از خدمات پنج بخشدار و سه مدیر کل زن استفاده می‌کند که این افراد توانسته اند تا در حوزه مسئولیت خود، خوش بدرخشند.

شوراها با وجود همه سختی‌ها و دشواری‌هایی که در مسیر آن‌ها وجود دارد، تمام تلاش خود را به کار بستند تا به مردم خدمات ارائه دهند و رضایتمندی مردم را فراهم آوردند.

وی با اشاره به استفاده از استعدادهای بانوان در مشاغل مدیریتی گفت: جایگاه خانم‌ها در سطوح مدیریتی در حال افزایش است و در بعضی از نقاط بسیار باانرژی تر از آقایان کار می‌کنند تا خود را به جامعه ثابت کنند.

کد خبر 4605953

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha