پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۹:۲۸

برانکو در نشست خبری بازی با تراکتور شرکت نکرد

برانکو در نشست خبری بازی با تراکتور شرکت نکرد

تبریز- برانکو سرمربی سرخ پوشان تهران بعد از تساوی تیمش برابر تراکتورسازی تبریز در نشست خبری شرکت نکرد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم‌های فوتبال پرسپولیس و تراکتورسازی از ساعت ۱۷ امروز چهارشنبه در چارچوب هفته بیست و هشتم لیگ برتر در ورزشگاه یادگار امام تبریز به مصاف هم رفتند. این بازی در نهایت با نتیجه تساوی یک - یک ‏ به پایان رسید.

برانکو ایوانکوویچ سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به دنبال این تساوی در نشست خبری بعد از این بازی حضور پیدا نکرد.

پندار خمارلو، مدیر رسانه‌ای باشگاه پرسپولیس عصر امروز چهارشنبه در جمع خبرنگاران تبریزی حاضر در سالن کنفرانس ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز حاضر شد و گفت: برانکو در نشست خبری شرکت نمی‌کند زیرا وی تمایلی برای حضور در این نشست خبری ندارد.

کد خبر 4605965

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha