پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۰:۲۵

وزیر نیرو خبر داد:

بهره برداری از ۳۴ تصفیه‌خانه آب و فاضلاب تا پایان امسال در کشور

بهره برداری از ۳۴ تصفیه‌خانه آب و فاضلاب تا پایان امسال در کشور

کرمانشاه_وزیر نیرو گفت: ۳۴ تصفیه‌خانه آب و فاضلاب تا پایان امسال در کشور به بهره برداری می رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا اردکانیان عصر امروز در آئین افتتاح پروژه تصفیه خانه شماره دو شهر پاوه از طریق ویدئو کنفراس به دستور رئیس جمهور صورت گرفت، اظهار داشت: امروز این توفیق بود که طرح‌های متعددی در زمینه توسعه منابع آب و خاک در استان کرمانشاه به اعتباری بالغ بر ۶ هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان طی سال‌های اخیر به ویژه در ۴ سال اخیر هزینه شده بود به بهره برداری برسد.

وی افزود: در این شهرستان فاز اول طرح تصفیه خانه آب با اعتباری بالغ بر سی میلیارد تومان و پوشش جمعتی ۴۰ هزار نفر و تصفیه خانه شماره دو این شهر با ۱۲.۵ میلیارد تومان با پوشش ۱۰ هزار نفر امروز بهره برداری رسید.

وزیر نیرو با بیان اینکه این تصفیه خانه ۱۴۱ امین تصفیه خانه آب در کشور است که به بهره برداری رسیده و ۲۲ مورد آن در دولت تدبیر و امید بوده و در سال جاری وعده بنده و همکارانم این است که ۱۲ تصفیه خانه دیگر در مدار بهره برداری خواهیم آورد.

وی بیان داشت: پروژه دوم تصفیه خانه شماره ۲ فاضلاب شهر پاوه ۲۲۱ امین پروژه فاضلاب شهری در کشور است که ۵۲ مورد در این دولت به بهره برداری رسیده و وعده می‌دهیم در سال جاری ۲۲ تصفیه خانه دیگر در مدار قرار گیرد.

اردکانیان تصریح کرد: در حالی که متوسط جمعیت تحت پوشش کشور در طرح‌های فاضلاب ۵۷ درصد است استان کرمانشاه ۸۸ درصد است و دومین استان کشور از این حیث است.

وی ادامه داد: برای اولین بار موفق شدیم از اعتبارات بانک توسعه زیرساخت آسیایی برای توسعه فاضلاب شهر کرمانشاه و پوشش ۷۸۰ هزار نفر اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیون دلار را به تصویب برسانیم.

وزیر نیرو گفت: سعی خواهیم کرد در سال جاری که سال رونق تولید است به طرح‌های بهره برداری از آب‌های تنظیم شده سرعت ببخشیم و نیز در زمینه گردشگری با توجه به نزول برکات الهی با همکاری سازمان میراث فرهنگی طرح‌های اجرایی را عملیاتی کنیم.

کد خبر 4606016

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha