پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۳:۳۴

نماینده مردم بروجرد در مجلس خبر داد:

پیگیری برای جلب سرمایه‌گذاری وزارت کار در بروجرد

پیگیری برای جلب سرمایه‌گذاری وزارت کار در بروجرد

بروجرد_ نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی از پیگیری برای جلب سرمایه‌گذاری سازمان های زیر مجموعه وزارت کار در بروجرد خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس گودرزی امروز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به نامگذاری سال، بنام رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری و در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی سعی کرده ایم در زمینه‌های اقتصادی اقداماتی انجام پذیرد.

وی تصریح کرد: در این راستا با توجه به جلسات متعددی که داشته ایم با استفاده از ظرفیت وزارت تعاون و سازمان شستا که زیر مجموعه آن است٬ تلاش کرده ایم برای به فعلیت رساندن ظرفیت‌های بالقوه و مسکوت بروجرد به ایجاد سرمایه گذاری بپردازیم.

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: لذا با پرداختن به پروژه‌های اقتصادی در نظر داریم رونق تولید و اشتغال شهرستان را بیش از گذشته بارور کنیم.

گودرزی بیان داشت: امید است با این سرمایه گذاری ها هر چه زودتر شاهد بهره برداری و به نتیجه رساندن این برکات در بروجرد باشیم.

به گفته وی، هم در حوزه درمان و هم اقتصاد گام‌های خوبی در حال برداشته شدن است که در حوزه اقتصادی دنبال ایجاد یک زنجیره تولید و کمک به رونق تولید و اشتغال در سطح بروجرد هستیم.

کد خبر 4606528

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha