پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۵:۵۱

معاون سازمان انرژی اتمی:

سوخت‌گذاری نیروگاه اتمی بوشهر انجام شد/ آغاز فعالیت مجدد نیروگاه

سوخت‌گذاری نیروگاه اتمی بوشهر انجام شد/ آغاز فعالیت مجدد نیروگاه

بوشهر - معاون نیروگاهی سازمان انرژی اتمی گفت: نیروگاه اتمی بوشهر بعد از تعمیرات برنامه‌ریزی شده و بعد از سوخت‌گذاری مجدد اکنون به مدار بهره‌برداری برگشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد احمدیان بعد از ظهر پنجشنبه در حاشیه رزمایش پرتوی بوشهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تمرینی که امروز در بوشهر شاهد آن هستیم با هدف ارزیابی آمادگی نیروگاه اتمی بوشهر برای مقابله با شرایط اضطراری و حوادث است.

وی اضافه کرد: از دیگر اهداف این رزمایش ارزیابی دستگاه‌هایی است که باید در این شرایط کمک کنند و بعد از این ارزیابی نقاط ضعف احتمالی شناسایی و برنامه‌هایی برای رفع این ضعف‌ها طراحی و برنامه اصلاحی پیش‌بینی می‌شود.

معاون نیروگاهی سازمان انرژی اتمی خاطرنشان کرد: بعد از انجام این رزمایش امیدوار هستیم که نیروگاه اتمی بوشهر و همه دستگاه‌هایی که به نوعی در مقابله با شرایط اضطراری همراهی داشته باشند، به شرایط بالاتری از آمادگی برسند.

وی ادامه داد: در انجام این مانور همه دستگاه‌های استانی همکاری داشتند و هماهنگی لازم از سوی سازمان پدافند غیرعامل قبل و در حین مانور انجام شد و مطمئن هستم که با این سطح بالای همکاری که امروز شاهد آن بودیم، می‌توانیم به سطوح بالاتری از آمادگی برسیم.

احمدیان خاطرنشان کرد: نیروگاه اتمی بوشهر بعد از تعمیرات برنامه‌ریزی شده و بعد از سوخت‌گذاری مجدد که در روزهای پایانی سال قبل آغاز شده بود، اکنون به مدار بهره‌برداری برگشته است.

وی تصریح کرد: این نیروگاه در بهترین شرایط از نظر سطح ایمنی بهره‌برداری قرار دارد و این موضوع به تأیید ارزیابی‌های صورت گرفته از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز رسیده است.

معاون نیروگاهی سازمان انرژی اتمی ادامه داد: منطق حکم می‌کند که این آمادگی برای احتمال بسیار ناچیزی که برای حوادث وجود دارد، حفظ شود و آمادگی‌ها افزایش یابد.

وی گفت: امروز تمرین بسیار موفقی بود و ارزیابانی از سوی پدافند غیرعامل و نظام ایمنی کشور همه مسائل را زیر نظر داشتند و همه اقدامات را جمع‌بندی می‌کنند که در روزهای آینده انجام می‌شود.

معاون نیروگاهی سازمان انرژی اتمی اظهار داشت: شناسایی نقاط ضعف و برنامه‌ریزی برای آن از مهمترین نکات برگزاری این رزمایش است.

کد خبر 4606565

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha