پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۰:۳۸

مدیرکل فرهنگ و ارشاد بوشهر:

برخی مجتمع‌های فرهنگی و هنری در استان بوشهر نیمه‌تمام رها شده‌اند

برخی مجتمع‌های فرهنگی و هنری در استان بوشهر نیمه‌تمام رها شده‌اند

بوشهر - مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر گفت: برخی از مجتمع‌های فرهنگی و هنری در استان بوشهر نیمه‌تمام رها شده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه کرم پور صبح شنبه در آئین اختتامیه سیزدهمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان استان بوشهر اظهار داشت: تئاتر ابزاری برای انتقال آموزه‌ها و ارزش‌های دینی و فرهنگی است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر بیان کرد: تئاتر کودک و نوجوان یک کار فرهنگی بس عظیم است، چرا که کودکان و نوجوانان آینده‌سازان کشور هستند.

وی با بیان اینکه استان بوشهر، استانی کهن و از دیرباز از لحاظ فرهنگی ادبی و هنری مورد توجه همگان بوده است تصریح کرد: از رهگذر هنر تئاتر علاوه بر شکوفایی استعدادها، درمان بسیاری از ناهنجاری‌های رفتاری مانند انزواطلبی و پرخاشگری نیز در کودکان محقق می‌شود.

در زیرساخت فرهنگی ضعف داریم

وی اظهار داشت: خانواده‌ها و متولیان تعلیم و تربیت کودکان در جامعه همواره به دنبال این هستند تا با کمک در رشد خلاقیت کودک او را در راه رسیدن به هدفش که مطابق توانایی‌هایش هستند کمک کنند.

کرم پور با تاکید بر اینکه ما در زیرساخت‌های فرهنگی در شهرستان‌های جنوب مشکلاتی داریم و مجتمع‌های فرهنگی و هنری نیمه‌تمام رها شده‌اند خاطر نشان کرد: مسئله فرهنگ و هنر در سطوح بالا از دغدغه‌های مهم مسئولان است اما در سطوح پایین در عمل رها شده است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر، گفت: در بسته نفت که توسط نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی توزیع می‌شود حوزه فرهنگ و هنر دیده نشده و این مسئله امروز برای فعالان این بخش به دغدغه‌ای تبدیل شده است.

فکری به حال مجتمع‌های فرهنگی شود

وی با بیان اینکه ما در معرض خطرات جدی هستیم و باید فرهنگ و هنر را هدایت کنیم و نباید بگذاریم رها شود اظهار داشت: استان بوشهر به لحاظ زیرساخت‌های فرهنگی در شهرستان‌های جنوب مشکلاتی دارد.

کرم‌پور گفت: هم اکنون مجتمع فرهنگی هنری عسلویه، مجتمع ریز با ۷۰ درصد پیشرفت و آبدان و بنک با ۳۰ درصد پیشرفت متأسفانه عملیات اجرایی آنها متوقف شده است که اگر فکری به حال آنها نشود همین میزان زیرساخت هم از بین خواهد رفت.

کد خبر 4607482

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha