پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۱:۲۳

با دستور وزیر فرهنگ و ارشاد صورت گرفت

ماموریت ویژه صندوق اعتباری هنر برای امداد به سیل‌زدگان

ماموریت ویژه صندوق اعتباری هنر برای امداد به سیل‌زدگان

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به صندوق اعتباری هنر برای یاری رساندن به هنرمندان و اهالی فرهنگ آسیب‌دیده مأموریت ویژه‌ داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، با دستور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، همزمان با سفر مدیرعامل صندوق اعتباری هنر به لرستان؛ تسهیلات ارزان قیمت و بلاعوض به اهالی فرهنگ و هنر سیل زده لرستان اختصاص می‌یابد.

بر اساس دستور ویژه فرهنگ و ارشاد اسلامی برای کاهش آلام هنرمندان سیل زده، سید حسین سیدزاده، مدیرعامل صندوق اعتباری هنر امروز یکشنبه ١٥اردیبهشت ماه به برای دیدار با اهالی فرهنگ، هنر و رسانه لرستان به این استان سفر می‌کند.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در این خصوص گفت: متأسفانه حادثه تلخ سیل که در اولین روزهای بهار ٩٨ در استان‌های گلستان، مازندران، لرستان و خوزستان خسارت سنگینی از نظر روحی و مالی به هموطنان عزیز ما وارد ساخت. ما نیز در صندوق اعتباری هنر نیز بنا بر وظیفه خود در حمایت از اهالی فرهنگ، هنر و رسانه کشور از روز نخست پیگیر وضعیت هنرمندان سیل‌زده در این استان‌ها بودیم.

سیدزاده افزود: با هماهنگی ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت به شناسایی هنرمندان آسیب دیده در این استان‌ها اقدام کردیم و سعی ما بر این است کاری کنیم تا این هنرمندان بتوانند زودتر به زندگی و فعالیت عادی برگردند.

وی افزود: هیأت اعزامی صندوق اعتباری هنر متشکل از مدیران و کارشناسان این صندوق روز جمعه به استان لرستان سفر کردند و تا کنون با هنرمندان پلدختر و کوهدشت دیدار داشتند.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر گفت: بر اساس مأموریت ویژه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر رفع مشکلات اصحاب فرهنگ و هنر مرتبط با سیل اخیر، تسهیلات ارزان قیمت و بلاعوض به این هنرمندان اختصاص می‌یابد.

سیدزاده در پایان افزود: ما برای شناسایی هنرمندان سیل‌زده دست یاری خود را به سوی همه هنرمندان سراسر کشور دراز می‌کنیم تا به کمک یکدیگر نسبت به شناسایی هنرمندان آسیب‌دیده و حمایت از آنها هرچه سریع‌تر اقدام کنیم.

کد خبر 4608547

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha