پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۳:۲۶

نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران:

کم‌توجهی دنیا به اختلالات روانی هزینه های میلیاردی بدنبال دارد

کم‌توجهی دنیا به اختلالات روانی هزینه های میلیاردی بدنبال دارد

زنجان-نماینده سازمان بهداشت جهانی تاکید کرد: کم‌اهمیت تلقی کردن موضوع اختلالات روانی در دنیا باعث می‌شود که هر سال متحمل هزار میلیارد دلار ضرر و زیان اقتصادی شویم.

به گزارش خبرنگار مهر، کریستف هملمن قبل از ظهر یکشنبه در مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره بین‌المللی عکس سلامت روان که با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در زنجان برگزار شد، با بیان اینکه موضوع پیشگیری ارتباط مستقیمی با توسعه پایدار داشته و در حوزه اختلالات روانی نیز باید این مهم مورد توجه قرار گیرد، افزود: یکی از اهداف اصلی از کاهش بار اختلالات روانی، رسیدن به توسعه پایدار در جوامع است.

وی با بیان اینکه اگر بخواهیم به منشأ اصلی اختلالات روانی دست یابیم، به موضوعاتی چون افسردگی و اضطراب خواهیم رسید، ادامه داد: آمار جهانی در این زمینه حاکی از آن است که در سال ۲۰۱۷ نسبت افسردگی و اضطراب به ترتیب ۳.۶ درصد و ۳.۹ درصد است و این بدان معنی است که در دنیا حدود ۲۶۴ میلیون نفر به افسردگی و ۲۴۸ میلیون نفر نیز به اضطراب دچار هستند.

نماینده سازمان بهداشت جهانی با تاکید بر اینکه هیچ‌گاه نباید این تصور در ما قوت بگیرد که می‌توان اختلالات روانی را به حال خود رها کرد که در این صورت متحمل هزینه‌های گزاف شده و تبعات اقتصادی گریبان‌مان را خواهد گرفت، تصریح کرد: همین کم‌اهمیت تلقی کردن موضوع اختلالات روانی در دنیا باعث می‌شود که هر سال متحمل هزار میلیارد دلار ضرر و زیان اقتصادی شویم، این در حالی است که با هزینه‌هایی به مراتب کمتر می‌توان در حوزه پیشگیری اقدام کرد.

هملمن با اشاره به اینکه یکی از ملموس‌ترین و شایع‌ترین تبعات اختلالات روانی، خودکشی بوده و این بدان معنی است که خودکشی را نمی‌توان به خودی خود یک اختلال روانی دانست، اظهار کرد: بی‌تردید خودکشی را باید یکی از مشکلات اصلی بهداشت عمومی دانست و این اختلال در دنیا باعث می‌شود که هر سال شاهد مرگ یک میلیون نفر باشیم.

نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران با تاکید بر اینکه یکی از دغدغه‌های امروز در زمینه اختلالات روان این است که این نوع اختلالات نسبت به اختلالات جسمی مورد توجه قرار نگرفته و همین موضوع باعث بروز مشکلات زیادی شده است، افزود: در این راستا یکی از بهترین رویکردها، بالا بردن سطح آگاهی مردم در خصوص مشکلات بهداشت روان است و این موضوع باید در دستور کار دولت‌ها قرار گیرد.

هملمن برگزاری پنجمین نمایشگاه بین‌المللی عکس سلامت روان در زنجان را فرصت مغتنمی برای پرداختن به موضوعات مختلف از جمله بهداشت روان عنوان کرد و گفت: اعتقاد داریم که استفاده از ابزار هنر از جمله عکاسی می‌تواند مردم را برای گفت‌وگو در رابطه با این مشکلات ترغیب کند. از طرفی هنر عکاسی این فرصت را به ما می‌دهد که اهمیت پرداختن به این موضوع را بیش از پیش درک کنیم.

کد خبر 4608697

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha