به گزارش خبرنگار مهر، طرح ساماندهی مراکز علمی کاربردی شهرداری تهران، سازمانها و مؤسسات وابسته که در جلسه گذشته شورای شهر کلیات آن از سوی سید حسن رسولی مطرح شده بود، مجدداً در جلسه علنی امروز صبح شورای شهر تهران در دستور کار اعضا قرار گرفت.
در ابتدا محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران گفت: بررسی این دستور به دلیل اتمام وقت شورای شهر تهران به این جلسه موکول شد. البته تعدادی از اعضا طی نامهای درخواست کردند که استمهال این طرح به مدت یک ماه به رأی گذاشته شود. این خواسته به امضای ۷ نفر رسیده بود اما چون جلسه تمام شده بود، رأی گیری درباره این درخواست نیز به این جلسه موکول شد.
بعد از ارائه توضیحات مجدد توسط سید حسن رسولی از این طرح، موافقان و مخالفان طرح مذکور مطالبی را اعلام کردند.
صدراعظم نوری از طراحان طرح ساماندهی مراکز آموزشی- علمی کاربردی شهرداری تهران درباره امضای استمهال طرح به مدت یک ماه گفت: بنده از طراحان این طرح هستم و به دنبال این بودیم که توسط این طرح مؤسسات علمی آموزشی فاقد مجوز شهرداری تعیین تکلیف شود اما نکتهای که وجود دارد این است که این طرح فقط به مراکز علمی آموزشی پرداخته است در صورتی که شهرداری تهران ۲۱ مرکز آموزشی در سازمانها و معاونتهای خود دارد.
وی افزود: ما به دنبال این بودیم که رشتههای موازی که در شهرداری در حال تدریس است، حذف شود و ساماندهی تمامی مراکز آموزشی را میخواستیم. در حقیقت به دنبال اثربخشی هستیم. آقای ابوالحسنی که به عنوان مدیر جدید مراکز آموزشی- علمی کاربردی شهرداری انتخاب شدند میتوانند نسبت به انجام درخواست شورای شهر اقدام کنند. مبنای کمیسیون این است که ۹ مرکز آموزشی به ۲ مرکز آموزشی کاهش یابد.
سید محمود میرلوحی در مخالفت با نقطه نظر صدراعظم نوری اظهار داشت: در مجلس زمانی که بخواهند طرحی را به طاق بکوبند میگویند بر روی این طرح، کار اساسی شود. یک بار طرح اصلاح ساختار شهرداری تهران به طاق کوبیده شد و امروز دوستان میخواهند سرنوشت مشابه طرح اصلاح ساختار را متوجه طرح ساماندهی مراکز آموزشی کنند.
وی ادامه داد: متأسفانه در اصلاح ساختار دو سال کار کارشناسی انجام شد اما در نهایت سرانجامی نداشت. اینکه به دلیل تغییر مدیریت و آمدن یک فرد بخواهیم مسیر را تغییر دهیم، کار اشتباهی است. ما باید کارخانه تولید مدرک را تعطیل کنیم.
حجت نظری دیگر عضو شورای شهر که هم نظر با خانم نوری بود خطاب به سید حسن رسولی گفت: آقای رسولی چرا برای به سرانجام رسیدن این طرح این قدر عجله دارید!؟ اگر ما امروز آن را به تصویب برسانیم چه اتفاقی میافتد. بهتر است بگذاریم در وقت کافی مسئله را بررسی کنیم تا ناچار نشویم در چند ماه آینده آن را بررسی کنیم.
سید حسن رسولی در پاسخ به این اظهارات و در مخالفت با استمهال یک ماهه طرح، تأکید کرد: بیش از این به صورت کامل درباره این طرح توضیح دادیم. بسیاری از مراکز آموزشی که در شهرداری تهران وجوددارد مشابه آن در دانشگاههای معتبر تدریس میشود. ما در این طرح به دنبال ساماندهی مراکز علمی کاربردی شهرداری هستیم و قرار است در اصلاح ساختار نسبت به ساماندهی تمامی مراکز آموزشی موجود در معاونت، سازمان و مؤسسات آموزش شهرداری تهران تصمیم گیری کنیم.
با توضیحات رسولی، صدراعظم نوری امضای خود را برای استمهال یک ماهه طرح، پس گرفت.
اعضای شورای شهر نسبت به استمهال یک ماهه طرح ساماندهی مراکز علمی و کاربردی شهرداری تهران رأی دادند که در نهایت با ۹ موافق و ۹ مخالف این درخواست تصویب نشد. در نتیجه کلیات طرح مجدداً توسط هیئت رئیسه به رأی گذاشته شد که کلیات رأی با ۱۱ موافق به تصویب رسید.
در ادامه جلسه جزئیات طرح به بررسی گذاشته شد که تغییرات اعمال شده در آن به شرح ذیل است:
- به درخواست اعضا مقرر شد به جای فعالیت دو مرکز آموزش علمی – کاربردی، حوزههای ایمنی و آتش نشانی و حمل ونقل و ترافیک، چهار مرکز در مراکز علمی آموزشی شهرداری، فعالیت خود را ادامه دهند. به این ترتیب در کنار مراکز آموزشی علمی آموزشی کاربردی حوزههای ایمنی و آتش نشانی وحمل ونقل و ترافیک، دو حوزه فرهنگی، اجتماعی و فناوری، نوسازی و شهر هوشمند نیز میتوانند در مراکز آموزشی شهرداری فعالیت خود را ادامه دهند.
همچنین پیشنهاد تجمیع و اقدام واحدهای آموزشی در سطح مناطق، معاونتها و سازمانهای شهرداری تهران در یک مرکز آموزشی نیز مطرح شد که این پیشنهاد با مخالفت اعضا به تصویب نرسید.
نظر شما