پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ اسفند ۱۳۸۵، ۱۱:۲۳

از سال آینده ؛

دختران دانش آموز پلیس یار جوان می شوند

دختران دانش آموز پلیس یار جوان می شوند

فرمانده انتظامی استان تهران از فعالیت پلیس یاران جوان دختر ، از سال آینده خبر داد.

سردار رضا زارعی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: فعالیت پلیس یاران جوان به پسران اختصاص ندارد و از سال آینده دختران مقطع راهنمایی نیز به عنوان پلیس یار به کار گرفته خواهند شد.

زارعی گفت: به کارگیری دختران پلیس یار نیز مانند پسران خواهد بود و انتخاب این افراد از طریق آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران و مدارس از میان دانش آموزان واجد شرایط صورت خواهد گرفت.

وی افزود: فعالیتهای پلیس یاران جوان در سال جاری بیشتر فرهنگی و نمادین است اما از سال 86 این قشر به صورت سیستمی تر سازماندهی می شوند.

زارعی خاطرنشان کرد: بکارگیری پلیس یاران جوان اثرات مثبت بسیار دارد که انتقال فرهنگ و حقوق شهروندی به جامعه به خصوص در کلانشهرها و اولویت استخدام در جوانی از جمله آنهاست.

وی در خصوص اختیارات پلیس یاران تصریح کرد: پلیس یاران می توانند نسبت به ثبت و ضبط تخلفات اقدام کنند و آنان را به پلیس ارائه دهند تا تبدیل به برگه اخطاریه شود اما به طور مستقل قادر به این کار نیستند.

رئیس پلیس استان تهران تاکید کرد: طرح به کارگیری پلیس یاران جوان و مشارکت مردم در طرح های پلیس نباید به تهران و کرج یا سایر کلانشهرها منحصر شود و باید در سایر شهرها نیز رایج شود.

وی یادآور شد: هم اکنون 1500 پلیس یار جوان مقطع ابتدایی در شهرستان های استان تهران فعال هستند که بیشترین آهنا در کرج به کارگرفته شده اند و برای آنان احکام یک ساله صادر شده است.

کد خبر 460918

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha