پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱:۰۱

یافته جدید تحقیقاتی؛

محافظت از کودکان در مقابل ویروس های خطرناک با واکسن خوراکی هپاتیت

محافظت از کودکان در مقابل ویروس های خطرناک با واکسن خوراکی هپاتیت

مطالعه جدید نشان می دهد واکسن خوراکی هپاتیت B می تواند از کودکان در مقابل ویروس های خطرناک محافظت نماید.

به گزارش خبرنگار مهر، تیمی از محققان دریافتند مصرف خوراکی واکسن هپاتیت B از کودکان در مقابل ویروس‌های خطرناک محافظت می‌کند.

سالانه میلیون‌ها نفر مبتلا به هپاتیت B می‌شوند و مخصوصاً کودکان بیشتر در معرض خطر هستند. به دلیل هزینه بالا و شرایط نگهداری پایدار برای ذخیره واکسن، بسیاری از مردم در کشورهای درحال توسعه در مقابل این ویروس خطرناک واکسینه نمی‌شوند.

حال محققان با تولید نوع قطره‌ای یا پودری این واکسن، در تلاش برای واکسیناسیون تمام افراد در مقابل این ویروس هستند. واکسیناسیون خوراکی در مقایسه با تزریقی، به مراتب ارزان‌تر و ساده‌تر است.

یکی از چالش‌های اصلی بسته بندی واکسن‌های خوراکی، استفاده از موادی است که توانایی محافظت از واکسن را در شرایط سخت سیستم گوارش انسان داشته باشند تا واکسن‌ها پیش از رسیدن به محل مناسب در بدن، از بین نروند.

محققان با استفاده از تکنیک خاصی که تصویربرداری با اشعه ایکس را با تصویربرداری نوترونی ادغام می‌کند، توانستند تصاویر سه‌بعدی از درون کپسول‌های ساخته شده از جنس سیلیس SBA-15 به دست آورند و رفتار ذرات واکسن را درون این کپسول‌ها مشاهده کنند.

در این بررسی مشخص شد، واکسن درون کپسول‌های سیلیسی به یک توده تبدیل شده و اثربخشی آن کاهش می‌یابد. این اطلاعات امکان محاسبه دقیق میزان واکسن لازم برای بسته‌بندی درون این نوع کپسول‌ها را به منظور دستیابی به بهترین نتیجه فراهم کرد.

محققان امیدوارند با استفاده از این فناوری جدید بتوانند واکسن‌های خوراکی را برای سایر انواع بیماری‌ها نیز تهیه کنند.

کد خبر 4609321

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha