پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۳:۲۷

در پی گزارش فتاح به رئیس جمهور انجام شد

تقدیر رئیس جمهور از کمیته امداد برای ایجاد ۱۳۶ هزار فرصت شغلی

تقدیر رئیس جمهور از کمیته امداد برای ایجاد ۱۳۶ هزار فرصت شغلی

رئیس جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به گزارش رئیس کمیته امداد در خصوص اشتغال ایجاد شده برای مددجویان، از اقدامات این نهاد در ایجاد ۱۳۶ هزار فرصت شغلی برای خانواده‌های تحت حمایت، تقدیر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به نامه سید پرویز فتاح رئیس کمیته امداد، از عملکرد این نهاد در خصوص اشتغال‌های ایجاد شده برای مددجویان تحت حمایت تقدیر و تشکر کرد.

بر اساس این گزارش، رئیس کمیته امداد با ارسال نامه‌ای خطاب به رئیس جمهور، از همراهی بانک‌های عامل و مدیریت امور شعب بانک‌ها در استان‌ها و سایر دست اندرکاران ذی‌ربط در حوزه‌های ستادی و استانی تقدیر به عمل آورد.

رئیس کمیته امداد در این نامه آورده است: در اجرای فرامین مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سال ۱۳۹۷ سال «حمایت از کالای ایرانی»، کمیته امداد موفق شد با جذب صد درصد اعتبارات قرض‌الحسنه اشتغال‌زایی بانکی (موضوع بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه سنواتی کشور) و ایجاد بیش از ۱۳۶ هزار فرصت شغلی پایدار، گام مؤثری در تولید ملی، حمایت از کالای ایرانی و اشتغال گروه‌های هدف و توسعه و ایجاد اشتغال پایدار روستایی و عشایری بردارد.

بر اساس این گزارش، دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به نامه رئیس کمیته امداد، در پی نوشتی اعلام کرد: «از اقدامات کمیته امداد امام خمینی (ره) و همه دستگاه‌ها در ایجاد بیش از ۱۳۶ هزار اشتغال تقدیر می‌شود».

کد خبر 4610771

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha