به گزارش خبرنگار مهر، مجید خورشیدی صبح چهارشنبه در نشست با فعالین سیاسی و اجتماعی شهرستان دشتی ضمن تبریک ماه مبارک رمضان اظهار داشت: در حال حاضر کشور در شرایطی است که متأسفانه بر اثر رفتار رئیس جمهور آمریکا در بدترین فشار اقتصادی و تحریم هستیم.
وی افزود: در شرایط کنونی انشاالله با اتحاد و همدلی که مردم و مسئولین وجود دارد از این شرایط سخت عبور خواهیم کرد.
خورشیدی با بیان اینکه رسالت فعالین سیاسی و اجتماعی در شرایط کنونی سنگین است، ادامه داد: در چند ماه گذشته علی رغم همه مشکلات دولت از هیچ خدمتی دریغ نکرده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر اضافه کرد: دولت با تدبیر جانانه در مقابل تحریمها ایستادگی کرده است.
خورشیدی بیان کرد: در سفر هیئت دولت به استان بوشهر بالاترین تخصیص اعتبارات به استان بوشهر داده شد و اعتباری حدود هزار ۷۰۰ میلیارد تومان مصوب شده است.
وی خاطر نشان کرد: برای ۱۰ شهرستان استان تصمیم بر این شد که از فرمانداران غیر بومی استفاده شود و من شهادت میدهم معاون سیاسی فرمانداری دشتی به دلیل کسالت در مرخصی است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر با اشاره به اینکه اعتبارات سمنهای این شهرستان افزایش یابد، گفت: از ظرفیتهای هنرمندان استان استفاده میشود.
نظر شما