دکتر محمدجواد زاهدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این افراد دوران تعهدات قانونی خود را در دانشگاه می گذرانند و پس از آن هیچ سیستمی طراحی نشده است که دانشگاه بتواند از خدمات تخصصی و فوق تخصصی آنها استفاده کند.
وی اضافه کرد: این مسئله باعث شده بسیاری از نیروهای خوب را از دست بدهیم و در واقع اکنون این مسئله به مشکل اساسی بسیاری از دانشگاه های علوم پزشکی کشور تبدیل شده است و اگر تمهیداتی اندیشیده نشود نمی توان از توان تخصصی این نیروی جوان استفاده کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان نبود فضای کافی را از دیگر مشکلات این دانشگاه برشمرد و گفت: متاسفانه با وجود اینکه دانشگاه علوم پزشکی کرمان تیپ یک محسوب می شود اما هنوز برخی از دانشکده های آن دارای فضا وساختمان مستقلی نیستند. از جمله می توان به دانشکده های پرستاری و پیراپزشکی اشاره کرد. به همین دلیل مجبور شده ایم از فضای فیزیکی سایر دانشکده ها استفاده کنیم و دانشجویان و اساتید به طور موقت در آنجا مستقر شوند.
وی یاد آورشد: از سوی دیگر به دلیل طرح های توسعه دانشگاه علوم پزشکی کرمان و ایجاد رشته های تحصیلات تکمیلی، دانشگاه نیازمند تکمیل فضای آموزشی و همکاری لازم در بخش بودجه است.
زاهدی با اشاره به کمبود خوابگاه به عنوان یکی از مشکلات مهم دانشگاه علوم پزشکی کرمان، خاطرنشان کرد: بیش از دو سوم دانشجویان این دانشگاه را زنان تشکیل می دهند و حدود 50 درصد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان را دانشجویان غیر بومی تشکیل می دهند. از همین رو به دلیل حضور دانشجویان غیر بومی با اکثریت خانم دانشگاه نیاز مبرمی به تأمین خوابگاه برای این دانشجویان دارد.
وی افزود : کمبود خوابگاه دارند یکی از کمبودهای جدی دانشگاه علوم پزشکی کرمان است و باعث شده دانشگاه نتواند سرویس دهی مناسبی به دانشجویان داشته باشد.
نظر شما