پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۹:۴۲

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان عنوان کرد:

شناسایی قوانین مخل کسب و کار با کمک دستگاه‌های اجرایی استان همدان

شناسایی قوانین مخل کسب و کار با کمک دستگاه‌های اجرایی استان همدان

همدان - مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان از شناسایی قوانین مخل کسب و کار با کمک دستگاه‌های اجرایی استان همدان خبر داد و گفت: کمیته بهبود فضای کسب و کار در استان همدان راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدناصر محمودی عصر چهارشنبه در کارگروه تأمین مالی سرمایه گذاری استان همدان بابیان اینکه مراکز خدمات سرمایه گذاری استان‌ها بر اساس قانون مصوب مجلس در کشور تشکیل و ریاست آن با استاندار هر استان و نایب رئیس آن مدیر کل امور اقتصادی و دارایی آن استان است، به ارائه مشاوره‌های لازم قبل از ورود سرمایه گذار به امر سرمایه گذاری اشاره کرد.

محمودی با بیان اینکه فرصت‌های پیشنهادی سرمایه گذاری توسط مراکز خدمات سرمایه گذاری استان‌ها ارائه می‌شود، افزود: نمایندگان دستگاه‌های اجرایی استان همدان شامل جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و میراث فرهنگی به صورت مستمر در این مرکز حضور دارند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان با یادآوری اینکه ۶۰ نماینده معرفی شده از سایر دستگاه‌های دولتی استان همدان نیز در صورت لزوم به پیگیری مباحث سرمایه گذاری می‌پردازند، افزود: پیگیری امور مربوط به سرمایه گذاری خارجی و همچنین امور مربوط به سرمایه گذاری داخلی و تصویب آن در هیئت دولت نشان دهنده سیاست‌های دولت جمهوری اسلامی ایران پیرامون رونق سرمایه گذاری است.

سرمایه گذاری‌هایی از کشورهای مختلف اروپایی و عربی مانند آلمان، هلند، استرالیا و عراق در استان همدان صورت گرفته است محمودی به ضرورت توسعه استان همدان و در پی آن پیگیری مسائل اقتصادی به لحاظ تأمین منابع مالی اشاره کرد و گفت: سرمایه گذاری‌هایی از کشورهای مختلف اروپایی و عربی مانند آلمان، هلند، استرالیا و عراق در استان همدان صورت گرفته است.

وی به تشریح توانمندی‌های استان همدان و معرفی آن به عنوان استانی فعال و پویا در حوزه اقتصاد و سرمایه گذاری پرداخت و گفت: استان همدان به عنوان پایلوت احداث نیروگاه‌های خورشیدی در کشور معرفی شده است.

محمودی با بیان اینکه تعداد ۱۲ طرح سرمایه گذاری خارجی در استان همدان با سرمایه گذاری بالغ بر ۱۱۶ میلیون دلار و اشتغالزایی یک هزار و ۵۵۴ نفر در زمینه‌های تولید الیاف لاستیک، فرآوری سیب زمینی و تولید فرنچ فرایز، بتن سبک گازی و احداث نیروگاه‌های خورشیدی انجام شده، گفت: بهره برداری ۷ نیروگاه خورشیدی با توان بالغ بر ۵۰ مگاوات نیز از اقدامات انجام شده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان با اشاره به راه اندازی اپلیکیشن تحت اندروید مرکز خدمات سرمایه گذاری استان همدان برای اولین بار در کشور و اخذ حق معنوی آن از وزرات اقتصاد از راه اندازی کمیته بهبود فضای کسب و کار در استان همدان برای اولین بار در کشور خبر داد و گفت: شناسایی قوانین مخل کسب و کار با کمک دستگاه‌های اجرایی استان همدان مد نظر است.

محمودی با اشاره به فعال سازی دو سامانه یاور و دادور و پیگیری فعال سازی دو سمانه سام و نما در آینده نزدیک بر اهمیت نقشه راه تأمین منابع مالی خارجی استان همدان و اهمیت ایجاد کارگروه در این زمینه تاکید کرد و گفت: معرفی ظرفیت‌ها و اولویت‌های توسعه‌ای استان همدان در دستور کار است.

وی از احصای فرصت‌های سرمایه گذاری استان توسط مرکز خدمات سرمایه گذاری و به روز رسانی فرصت‌ها خبر داد و اظهار داشت: مرکز خدمات سرمایه گذاری استان همدان و مرکز ایرانیان مقیم خارج از کشور در راستای جذب سرمایه گذار به استان همدان در ارتباط هستند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان همچنین با اشاره به برنامه اقتصاد مقاومتی و قانون بودجه سال‌های ۹۸ و ۹۷ و تاکید این قانون بر استفاده از منابع مالی و فاینانس به شرایط خاص حاکم بر کشور به لحاظ تحریم‌های اقتصادی گفت: طرح‌های سرمایه گذاری به زبان انگلیسی تهیه و ضمن تکمیل فرم‌های خلاصه طرح‌ها به زبان انگلیسی موارد برای ارسال به سازمان سرمایه گذاری کشور آماده است.

کد خبر 4611936

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha