پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۵۰

شهردار قرچک خبر داد؛

توزیع ۶۰۰ حلقه لاستیک دولتی بین رانندگان تاکسی در قرچک

توزیع ۶۰۰ حلقه لاستیک دولتی بین رانندگان تاکسی در قرچک

قرچک- شهردار قرچک از توزیع ۶۰۰ حلقه لاستیک دولتی به رانندگان تاکسی قرچک در دومین مرحله این طرح خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن خرمی شریف بعد از ظهر چهارشنبه در خصوص طرح توزیع لاستیک دولتی بین رانندگان تاکسی قرچک در جمع خبرنگاران حاضر در شهرداری این شهرستان گفت: در دومین مرحله طرح توزیع لاستیک دولتی ،۶۰۰ حلقه لاستیک به رانندگان تاکسی و سرویس مدارس با نرخ مصوب دولتی با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان توزیع خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به گرانی‌های اخیر و مشکلات اقتصادی که توسط دشمنان به ایران اسلامی تحمیل‌شده است، توزیع لاستیک دولتی در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفت.

این مدیر شهری بیان داشت: این طرح باهدف رفع مشکلات رانندگان با توجه به اینکه هم‌اکنون شاهد اختلاف قیمت در محصولات خودرویی هستیم انجام می‌شود.

خرمی شریف گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته توسط سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری قرچک، تلاش کردیم این لاستیک‌ها را از تولیدکننده با حذف واسطه‌ها به رانندگان تاکسی و سرویس‌های مدارس ارائه کنیم.

شهردار قرچک در پایان خاطرنشان کرد: هدف ما خدمت به شهروندان و خانواده بزرگ حمل‌ونقل است و از هیچ کوششی در جهت رفاه این عزیزان دریغ نخواهیم کرد.

کد خبر 4612157

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha