پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۹:۰۸

با حضور مسئولان؛

۶ معلم نمونه پلدختری تجلیل شدند

۶ معلم نمونه پلدختری تجلیل شدند

پلدختر- ۶ معلم نمونه استانی و شهرستانی پلدختر امروز با حضور مسئولان تجلیل شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، امروز پنجشنبه در مراسمی ۶ معلم نمونه استانی و شهرستانی پلدختر با حضور مسئولان تجلیل شدند.

نماینده پل‌دختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی در این مراسم با اشاره به هفته معلم گفت: قشر معلم به ویژه در جوامع دینی و اسلامی با تاسی از نبی مکرم اسلام بزرگ معلم تاریخ اسلام و ائمه اطهار (ع) بسیار تأثیرگذار هستند که نقشه راه جامعه اسلامی را ترسیم می‌کنند.

سید حمیدرضا کاظمی با اشاره به جایگاه شهید مطهری افزود: شهید مطهری به عنوان فیلسوف و اسلام شناس و سکاندار جامعه فرهنگی است که در جامعه اسلامی ما روز شهادت این استاد بزرگ به عنوان روز معلم معرفی شده است.

وی خاطرنشان کرد: در پلدختر مسئولان با وجود شرایط سخت سیل و بحران از این روز غافل نبودند و مراسم تجلیل از معلمان برگزار شد و هفته معلم را گرامی داشتند.

نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید پایه و اساس بیانیه گام دوم انقلاب توسط معلمان طراحی و اجرا شود و روحیه شهادت طلبی و ایثار و انقلابی گری از طریق آنان به نسل جوان منتقل شود.

کد خبر 4612778

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha