پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۴۱

امام جمعه موقت ورامین:

تکیه بر توان داخلی تنها راه گذر از تنگناهای موجود است

تکیه بر توان داخلی تنها راه گذر از تنگناهای موجود است

ورامین- امام جمعه موقت ورامین گفت: تکیه بر توان داخلی تنها راه گذر از تنگناهای موجود است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محسن محمودی در خطبه‌های نماز جمعه امروز ورامین به پیام تظاهرات مردمی به غربی‌ها و آمریکایی‌ها اشاره کرد و افزود: غربی‌ها با این مهلت ۲ ماهه می‌دانند، دیگر دوران صبر و حوصله ملت ایران و نظام اسلامی به پایان رسیده است و در صورت عمل نکردن به تعهدات خود در برجام، ملت ایران گام‌های بعدی را بر خواهد داشت.

امام جمعه موقت ورامین افزود: آمریکایی‌های مستکبر بدانند، یک سال پس از خروج آنها از برجام همچنان ملت ایران در برابر آنها ایستاده‌اند و آمریکا هرگز نخواهد توانست مقاومت ملت ایران را بشکند و یقین بداند، ملت ایران همانند ۴۰ سال گذشته آمریکا را به زانو در خواهند آورد.

وی پیام تظاهرات مردمی در حمایت از تصمیم شورای عالی امنیت ملی به مسئولان کشور را مورد اشاره قرار داد و افزود: نسبت به عملکرد گذشته برخی از مسئولان در مورد برجام گله مندیم و این همه خسارت حتی در بحث گرانی و تورم را نیز نتیجه تکیه بی جا به برجام و چشم داشت به غربی‌ها می‌دانیم.

محمودی تاکید کرد: صدور بیانیه شورای عالی امنیت ملی را به فال نیک می‌گیریم و از مسئولان کشور می‌خواهیم، تصمیمات اتخاذ شده را با قدرت و صلابت اجرایی کنند.

امام جمعه موقت ورامین افزود: اگرچه ملت ایران در سختی و تنگنا قرار دارد، اما معتقدم با تکیه بر توان داخلی و استفاده از مدیران جهادی و انقلابی قادر به گذر از این تنگناها هستیم.

تقاضا برای برخورد قاطع با اراذل و منحرفان

محمودی ادامه داد: ما از برخی عملکردهای سو و برخی بی کفایتی‌های مدیریتی به شدت نگرانیم، اما هرگز در برابر آمریکا، اروپا و مزدورانشان اهل سازش نیستیم.

وی در بخش دیگری از خطبه‌های امروز نماز جمعه ورامین ضمن تقدیر از دادستان این شهرستان برای برخورد قاطعانه با جرایم خشن از تمام دستگاه‌های امنیتی، اطلاعاتی، انتظامی و قضائی خواست، با افراد اراذل و اوباش، منحرف و کسانی که می‌خواهند، به حیثیت انقلابی ورامین لطمه وارد کنند، به شدت برخورد کنند و افزود: از مواضع قاطع دادستان کل کشور در مورد فضای مجازی تشکر می‌کنم و انتظار دارم، در مقام مدعی العموم افرادی که در هر مقام و منصبی به این ملت ظلم می‌کنند، پای میز محاکمه کشانده شوند.

کد خبر 4612983

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha