پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۵:۳۹

مدیرکل راهداری کرمانشاه:

هیچ مبلغی بابت بازسازی خسارات سیل به کرمانشاه نداده اند

هیچ مبلغی بابت بازسازی خسارات سیل به کرمانشاه نداده اند

کرمانشاه- مدیرکل راهداری استان کرمانشاه، خسارت سیل به به تأسیسات راه و ابنیه فنی استان کرمانشاه را ۵۲۶ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: تاکنون ریالی برای بازسازی به ما داده نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، فریبرز کرمی امروز شنبه در کارگروه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: خسارت وارده به تأسیسات راه و ابنیه فنی حدود ۵۲۶ میلیارد تومان برآورد شده است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه افزود: در این سیل و رانش‌هایی که در پی آن رخ داد، ۸۸۳ کیلومتر از راههای استان آسیب دید.

کرمی ابراز داشت: همچنین در این حادثه به ۴۳۵ پل از ۱۰ درصد تا ۱۰۰ درصد خسارت وارد شد.

وی با بیان اینکه به دنبال بارندگی و سیل اخیر در استان کرمانشاه در سطح جاده‌ها چشمه‌های زیادی ایجاد شده، گفت: لازم است که این چشمه‌ها از زیر جاده‌ها رد شوند تا به جسم جاده‌ها آسیب نرسد به این منظور ۴ تا ۵ میلیارد لوله فلزی نیاز داریم که هنوز موفق به تهیه آن نشده‌ایم.

این مسئول خاطر نشان کرد: اولویت اول ما ۲۹۶ میلیارد تومان است که ریز پروژه‌ها را به مدیرت بحران استان ارسال کردیم و پس از آن اولویت دوم و سوم ما برای بازسازی ۱۰۶ و ۱۲۴ میلیارد تومان است

وی افزود: متأسفانه در جاده‌ها ما یک راهداری مستمر داریم و علاوه بر کارهای زمستانی و تابستانی، بازسازی تخریب‌های ناشی از سیل نیز به آنها اضافه شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه یادآور شد: متأسفانه تا این لحظه یک ریال بابت بازسازی و نوسازی خسارت‌های ناشی از سیل به ما ندادند تا کار را شروع کنیم و آن حجم از کار را که تا کنون انجام دادیم با توان داخلی اداره بوده است.

وی ابراز داشت: از ۵۲۶ میلیارد تومان خسارتی که به وزارتخانه ارائه دادیم فقط ۵۱۲ میلیارد آن تائید شده است و بیان داشتند که مابقی را توسط استان تأمین کنید.

کد خبر 4613943

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha