پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۱۳

رئیس سازمان صمت استان زنجان خبرداد:

کشف ۶ تن برنج ایرانی و ۲۱ تن خرمای احتکار شده در زنجان

کشف ۶ تن برنج ایرانی و ۲۱ تن خرمای احتکار شده در زنجان

زنجان-رئیس سازمان صمت استان زنجان از کشف ۶ تن برنج ایرانی و ۲۱ تن خرمای احتکار شده طی ۲۴ ساعت گذشته در شهرستان زنجان خبر داد.

ناصر فغفوری در گفتگو با خبرنگار مهر، از کشف ۶ تن برنج ایرانی و ۲۱ تن خرمای احتکار شده طی ۲۴ ساعت گذشته در شهرستان زنجان خبر داد و افزود: ارزش ریالی خرماهای کشف شده بیش از ۲۴۰ میلیون تومان و ارزش ریال ۶ تن برنج ایرانی بیش از ۹۰ میلیون تومان است.

وی با بیان اینکه این کالاها در راستای اجرای طرح تشدید بازرسی‌ها کشف شد، ادامه داد: محتکرین ۶ تن برنج را در منزل احتکار کرده بودند و ۲۱ تن خرما نیز در یک انبار ثبت نشده احتکار شده بود.

فغفوری با بیان اینکه با هر گونه احتکار و گران‌فروشی برخورد شدید خواهد شد، افزود: شهروندان می‌توانند با تماس با سامانه ۱۲۴ هرگونه گران‌فروشی، احتکار و تقلب را گزارش کنند.

کد خبر 4614041

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha